Επεισόδια έξω από το ΣΕΦ, μετά τον αγώνα μπάσκετ ΟΣΦΠ - ΠΑΟ

Τα επεισόδια αποφεύχθηκαν μέσα στη σάλα του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, όχι όμως και έξω από αυτό. Λίγη ώρα μετά τη λήξη του δεύτερου τελικού σημειώθηκαν επεισόδια στην πύλη των αθλητών του ΣΕΦ μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και των ΜΑΤ, οι οποίοι έκαναν χρήση δακρυγόνων προκειμένου να διαλύσουν το κοινό που είχε συγκεντρωθεί στο συγκεκριμένο

σημείο.

Στον αγωνιστικό χώρο, με κορυφαίο τον Καλάθη και καθοριστικούς τους Τζέιμς - Λοτζέσκι, ο Παναθηναϊκός νίκησε τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ. Ο Παναθηναϊκός κατέβηκε με πείσμα, νίκησε τους Πειραιώτες (71-66), ισοφάρισε στο 1-1 και πήρε πίσω το πλεονέκτημα για πιθανό πέμπτο ματς στο γήπεδό του.

Σε ένα ντέρμπι που ήταν εκπληκτικό στο πρώτο μέρος και αρκετά κακό στο δεύτερο, η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ στηρίχθηκε στον εξαιρετικό Νικ Καλάθη, ενώ οι Ματ Λοτζέσκι - Μάικ Τζέιμς μοιράστηκαν την ευθύνη στο σκοράρισμα. Ο πρώτος ήταν ασταμάτητος στις δύο πρώτες περιόδους, ο δεύτερος έκανε ένα προσωπικό 9-0 σερί που γύρισε το ματς και έδωσε στους πράσινους την ευκαιρία να χτίσουν διαφορά ακόμη και 13 πόντων (52-65).


Keywords
Τυχαία Θέματα