Έντονα φαινόμενα μέχρι το απόγευμα της Δευτέρας

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό Τοπικά ισχυρές βροχές στα ανατολικά και νότια μέχρι και το απόγευμα –Τα φαινόμενα σταδιακά θα εξασθενήσουν και θα περιοριστούν στην Κρήτη Η θερμοκρασία θα πέσει κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα Οι άνεμοι θα φτάνουν τα 6 με 7 και αργότερα τοπικά τα 8 μποφόρ στα πελάγη

Τη Δευτέρα στη δυτική Ελλάδα προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα

νότια. Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις με βροχές και κυρίως στα θαλάσσια - παραθαλάσσια καταιγίδες. Τα φαινόμενα στην ανατολική χώρα και κυρίως την κεντρική και ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, την ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τις Κυκλάδες, την Κρήτη τα Δωδεκάνησα και τις πρωινές ώρες την ανατολική Πελοπόννησο θα είναι έντονα. Από το απόγευμα και από τα βόρεια τα φαινόμενα βαθμιαία θα εξασθενήσουν.

Χιόνια θα πέσουν στα ηπειρωτικά ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά και το βόρειο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 και στο Ιόνιο και το βόρειο Αιγαίο 8 μποφόρ. Στα υπόλοιπα από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 όπου βαθμιαία θα στραφούν σε βοριάδες με την ίδια ένταση Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστη τιμή στα βόρεια τους 12 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 15 με 17 βαθμούς Κελσίου, στις Κυκλάδες και την Κρήτη τους 17 βαθμούς και στο Ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα τους 17 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική συννεφιά με βροχές - Εξασθένηση μετά το μεσημέρι

Στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις με βροχές κατά διαστήματα ισχυρές και κυρίως τις πρωινές ώρες σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα μετά το μεσημέρι θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 με 6 και βαθμιαία στα ανατολικά 6 με 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 14 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα ανατολικά και βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη συννεφιά με βροχές που βαθμιαία θα σταματήσουν

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές, που βαθμιαία θα σταματήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα