Ενισχύεται η συνεργασία WIND - Netflix

Ενισχύεται η συνεργασία της συνδρομητικής πλατφόρμας της WIND με τo Netflix. Η WIND VISION είναι η πρώτη και μοναδική τηλεοπτική υπηρεσία στην Ελλάδα με ενσωματωμένη την εφαρμογή Netflix στην αρχική της οθόνη. Οι συνδρομητές της υπηρεσίας μέσα

από τη WIND VISION θα έχουν άμεση πρόσβαση σε δημοφιλές περιεχόμενο με ελληνικούς υπότιτλους και μενού από την κορυφαία διαδικτυακή υπηρεσίας ψυχαγωγία παγκοσμίως, πατώντας απλά το κουμπί Netflix στο τηλεχειριστήριο της WIND VISION.

"Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με τη WIND ώστε η εγγραφή στην υπηρεσία να είναι εξαιρετικά εύκολη και με επιλογή πληρωμής της συνδρομής Netflix μέσω λογαριασμού WIND", δήλωσε ο Rene Rummel, Business Development Director EMEA του Netflix. "Χάρη στο εξειδικευμένο κουμπί Netflix στο τηλεχειριστήριο, οι Έλληνες καταναλωτές είναι μόνο ένα κλικ μακριά από την απόλαυση των αγαπημένων τους εκπομπών Netflix, ταινιών ντοκιμαντέρ, stand-up, παιδικών προγραμμάτων και πολλών άλλων".

Σύμφωνα με τον κ. Rummel, το μεγαλύτερο ποσοστό θέασης Netflix στη χώρα μας πραγματοποιείται μέσω WIND VISION. Netflix. Επίσης η WIND δίνει στους πελάτες της τη δυνατότητα να πληρώνουν τη συνδρομή Netflix μέσω του λογαριασμού της χωρίς τη χρήση πιστωτικής κάρτας

Το επόμενο διάστημα η πλατφόρμα συνδρομητικής τηλεόρασης θα εμπλουτιστεί με περισσότερες επιλογές περιεχομένου στην αρχική οθόνη για εύκολη πρόσβαση , αλλά και οθόνη με συντομεύσεις σε δημοφιλείς εφαρμογές (Spotify, Red bull TV κ.ά.) Θα προσφέρεται ακόμη «Πάγωμα» ζωντανού προγράμματος και συνέχεια από το σημείο διακοπής, οποιαδήποτε στιγμή επιθυμεί ο τηλεθεατής και αυτόματη προσαρμογή των Ελληνικών ελευθέρων καναλιών στην καλύτερη ποιότητα (HD / SD) ανάλογα με την διαθεσιμότητα τους ανά γεωγραφική περιοχή , αλλά και η δυνατότητα θέασης των καναλιών Novasports μέσω φορητής συσκευής επιλογής του χρήστη.

Keywords
Τυχαία Θέματα