Μέλος ΛΑΕ: Δεν έχει ξανακληθεί σε απολογία μεταπολιτευτικά αρχηγός κόμματος

Σε συγκέντρωση έξω από την ΓΑΔΑ καλεί η Λαϊκή Ενότητα στις 11, ώρα κατά την οποία έχει κληθεί ο Παναγιώτης Λαφαζάνης να απολογηθεί στην αστυνομική διεύθυνση.

Μιλώντας στον News 24/7 στους 88,6 η Δέσποινα Σπανού, Μέλος της Γραμματείας της ΛΑΕ απέδωσε την κλήση στη συνολική δράση του κόμματος κατά των πλειστηριασμών.

“Δεν

έχει ξανακληθεί σε απολογία μεταπολιτευτικά αρχηγός κόμματος” δήλωσε χαρακτηριστικά στο σταθμό μας και καταλόγισε υποκρισία στον ΣΥΡΙΖΑ για την ανακοίνωση της Κουμουνδούρου η οποία εξέφρασε την αντίθεσή της στο περιστατικό.

Η κα. Σπανού τόνισε επίσης ότι το κατηγορητήριο "περιλαμβάνει τα πάντα" και επισύει ποινή φυλάκισης έως και 9 χρόνων.

"Απο κει που μας χρωστούσαν, μας πήραν και το βόδι" σχολίασε, αναφερόμενη στο περιστατικό καθώς, όπως είπε, τότε οι συγκεντρωμένοι είχαν δεχτεί επίθεση από τα ΜΑΤ.

"Σήμερα 13.30 θα πάμε πάλι έξω από συμβολαιογραφείο καθώς μέχρι το τέλος του χρόνου θα γίνουν χιλιάδες πλειστηριασμοί και πρώτων κατοικιών¨ υπογράμμισε.

"Προσπαθούν να τρομοκρατήσουν για να χτυπηθεί η συγκεκριμένη δράση και να την ξεχάσει ο κόσμος" είπε λίγες ώρες πριν μεταβεί ο κ. Λαφαζάνης στη ΓΑΔΑ.

Keywords
Τυχαία Θέματα