Ελληνοκύπρια καταργεί τα συμβατικά πρότυπα ομορφιάς και διχάζει

Η 22χρονη Σοφία Χατζηπαντελή με καταγωγή από την Κύπρο εργάζεται τα τελευταία χρόνια ως μοντέλο στις ΗΠΑ και έχει καταφέρει ήδη να ακουστεί το όνομά της. Ο λόγος, όπως αναφέρει το Fox News, είναι ότι η Ελληνοκύπρια καλλονή δεν πιστεύει στα συμβατικά πρότυπα ομορφιάς και επιλέγει συνειδητά να αφήσει ανέγγιχτα τα φρύδια της, τα οποία ενώνονται.

«Όταν μεγαλώνεις σε σε μια οικογένεια

όπου ο αδελφός και ο μπαμπάς σας έχουν επίσης πραγματικά ωραία φρύδια, ποτέ δεν έχει συνείδηση ότι τα φρύδια σου είναι μεγάλα» δήλωσε η Χατζηπαντελή στο Harper's Bazaar.

Παρότι έχει δεχθεί καταιγισμό σχολίων από χρήστες των social media -μερικά από τα οποία αγγίζουν και το όρια του bullying- για το ενιαίο φρύδι της (το οποίο η Χατζηπαντελή έχει βαφτίσει "Βερόνικα") η νεαρή Ελληνοκύπρια δεν δείχνει να πτοείται: Συνεχίζει την πορεία της ως μοντέλο, σχεδιάζει γυαλιά ηλίου και δραστηριοποιείται ως ακτιβίστρια στο κίνημα "body positive". Στο Instagram οι ακολουθοί της αυξάνονται συνεχώς ενώ η Dazed Digital έγραψε ότι το 22χρονο μοντέλο ηγείται ενός νέου κινήματος.

«Προσωπικά πιστεύω ότι το πρόσωπό μου φαίνεται καλύτερο έτσι» δήλωσε η 22χρονη στο "Harper's Bazar". «Πολλοί διαφωνούν και αυτό είναι απόλυτα οκ. Δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν να αφήσει ενιαίο φρύδι. Αλλά αν εμένα μου αρέσει αυτό, αφήστε με να μου αρέσει κατέληξε.

Keywords
Τυχαία Θέματα