Εικόνες που σημάδεψαν το 2019: Αυτά είναι τα συγκλονιστικά καρέ

Δεκαπέντε καρέ από το Associated Press, που κόβουν την ανάσα. Από τις διαδηλώσεις σε Χιλή, Καταλονία, Χονγκ Κονγκ και Λίβανο, μέχρι την Ιαπωνία και το Μεξικό οι παρακάτω εικόνες από μεγάλα γεγονότα που σημάδεψαν το 2019,

συγκλονίζουν.

14 Ιανουαρίου

Τουλάχιστον πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν, στην επίθεση από Σομαλούς εξτρεμιστές, ισλαμιστές σε ένα ξενοδοχειακό συγκρότημα στο Ναϊρόμπι, την πρωτεύουσα της Κένυας.

17 Φεβρουαρίου

Μια από τις μεγαλύτερες καραμπόλες όλων των εποχών συνέβη στα "500 Μίλια" της Daytona, όταν 21 αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μεταξύ τους λίγο πριν πέσει η καρό σημαία.

23 Φεβρουαρίου

Ένας διαδηλωτής χτυπήθηκε από ένα συρματόπλεγμα κατά τη διάρκεια συγκρούσεων με τη Βολιβαριανή Εθνική Φρουρά στην Ουρένα της Βενεζουέλας, κοντά στα σύνορα με την Κολομβία.

25 Φεβρουαρίου

Μια γυναίκα και το μωρό της, εκδιώχθηκαν από Συριακά εδάδη, συνοδευόμενες από τις δυνάμεις των ΗΠΑ και του Συριακού Κράτους.

4 Μαρτίου

Οικογένεια επανενώνεται μετά τον χαμό του πατέρα-συζύγου, εξαιτίας φονικού ανεμοστρόβιλου στην Αλαμπάμα.

24 Ιουνίου

Τα πρώματα των Oscar Alberto Martínez Ramírez και της σχεδόν 2 χρονών κόρης του, Βαλέριας, εντοπίστηκαν στις όχθες ποταμού στο Μεξικό.

16 Ιουλίου

Η Fatimazehra El Ghazaoui, μια γυναίκα 27 χρονών με μια σπάνια πάθηση (xeroderma pigmentosum), φοράει προστατευτική μάσκα πριν βγει από το σπίτι της στον ήλιο, στο Μαρόκο.

25 Ιουλίου

Αναβάτες πυροβολούν με τουφέκια κατά τη διάρκεια ενός Παραδοσιακού εθνικού διαγωνισμού για το Tabourida, μια επίδειξη ιππασίας, γνωστή και ως Fantasia στο Μαρόκο.

12 Αυγούστου

Η 6χρονη Muneefa Nazir από το Κασμίρ της οποίας το δεξί μάτι χτυπήθηκε από μαρμάρινη σφαίρα που φέρεται να υποβλήθηκε από Ινδούς παραστρατιωτικούς στρατιώτες στις 12 Αυγούστου, στέκεται έξω από το σπίτι της στο Σριναγκάρ.

27 Αυγούστου

Ένα γκρουπ αναρριχητών ανεβαίνουν στην κορυφή του βουνού Fuji, της Ιαπωνίας, με σκοπό να δουν την ανατολή. Το "στρώμα" με τα σύννεφα καθιστά το τοπίο συγκλονιστικό.

31 Αυγούστου

Αστυνομικός ρίχνει νερό στο πρόσωπο ενός διαδηλωτή που κρατούνταν στο Χονγκ Κονγκ.

30 Σεπτεμβρίου

Μασκοφορεμένοι διαδηλωτές σε μηχανάκι στην Αϊτή, όπου είχαν ξεσπάσει επεισόδια, με σκοπό την παραίτηση του Προέδρου Jovenel Moise.

15 Οκτώβρη

Διαδηλωτές έναντι της αστυνομίας, κατά τη διάρκεια εξεγέρσεων στην Βαρκελώνη. Την προηγούμενη ημέρα καταδικάστηαν 12 Καταλανοί πολιτικοί και ακτιβιστές.

26 Οκτώβρη

Ένας αστυνομικός απομακρύνει αντικυβερνητική διαδηλώτρια που εμποδίζει με το σώμα της κεντρική οδό στον Λίβανο.

8 Νοεμβρίου

Αστυνομικοί περνούν δίπλα από τον εσταυρωμένο, το οποίο διαδηλωτές αφαίρεσαν και κατέστρεψαν από μια εκκλησία στη Χιλή.

Keywords
Τυχαία Θέματα