Δημήτρης Σταρόβας: Ο γάμος, η απάντηση στον Ζησάκη και το "καυτό" παιχνίδι

Ο Έλληνας καλλιτέχνης, ηθοποιός, τραγουδιστής και παρουσιαστής με το απίστευτο χιούμορ και τον έντονο αυτοσαρκασμό, Δημήτρης Σταρόβας, μίλησε στην εκπομπή The 2Night Show και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Φυσικά, τον έχουμε δει πάρα πολλές φορές στην εν λόγω εκπομπή, είτε να κάνει guest εμφανίσεις, είτε να παίζει με τους καλεσμένους. Ωστόσο, αυτή τη φορά ήταν εκείνος ο βασικός καλεσμένος και η συνέντευξη αποκλειστικά δική του.

Ο Δημήτρης Σταρόβας διηγήθηκε και μία ιστορία που συνέβη κατά τη διάρκεια της παράστασης, με ένα παιδί - θεατή που υπέφερε από μία ασθένεια. Περιέγραψε το περιστατικό και όπως δήλωσε ο ίδιος, όσοι ήταν παρόντες έκλαιγαν μέχρι το πρωί.

Ο Δημήτρης Σταρόβας έκανε πρόταση γάμου την αγαπημένη του Άννα Σταθάκη, με την οποία είναι μαζί περίπου τρία χρόνια. Ο Γρηγόρης, μάλιστα, του είπε ότι πρώτη φορά στα τόσα χρόνια που γνωρίζονται τον βλέπει τόσο ενθουσιασμένο.

Ο αγαπημένος ηθοποιός - και όχι μόνο! - δήλωσε πως όσο περνούν τα χρόνια γίνεται κανείς πιο επιλεκτικός στις σχέσεις του. Ο ίδιος, όπως είπε, είχε μπει σε μια μοναχική κατάσταση, αλλά ήρθε στη ζωή του η Άννα και τα ανέτρεψε όλα.

Ο Σταρόβας, μίλησε, επίσης, για το θέμα που δημιουργήθηκε πριν από λίγο καιρό με τον Ευθύμιο Ζησάκη, μιας και ο ίδιος πρωταγωνιστεί στην παράσταση Toc Toc, από την οποία έφυγε ο Ζησάκης.

Βέβαια, πριν φύγει από το πλατό, ο Δημήτρης και ο Γρηγόρης αναμετρήθηκαν σε ένα "καυτερό" παιχνίδι, σχετικό με το φαγητό! Ποιος κατάφερε να κερδίσει;

Keywords
Τυχαία Θέματα