Κύρτσος: Υπάρχει σταθερή σχέση Τσίπρα - Μαδούρο

"Υπάρχει σταθερή σχέση Τσίπρα-Μαδούροο" υποστήριξε ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κύρτσος στον Νews24/7 στους 88,6 και στην εκπομπή "Παιχνίδια εξουσίας" των Βασίλη Σκουρή και Αγγελικής Σπανού. Και πρόσθεσε:

"Θυμηθείτε τα εγκωμιαστικά σχόλια Τσίπρα στο παρελθόν για το καθεστώς της Βενεζουέλας, είχε πει ότι είναι μοντέλο για όλη την Ευρώπη, προσωπικότητες όπως ο κ. Παππάς που έχουν δημιουργήσει

δεσμούς με το καθεστώς, οι Ποντέμος πήραν πολλά λεφτά στο πλαίσιο ενός Ινστιτούτου κοινωνικών και πολιτιστικών ερευνών. Εχει διεθνοποιηθεί το θέμα του Μαδούρο λόγω της οικονομικής κατάρρευσης της Βενεζουέλας και της απόλυτης πείνας πέρα από τους βασανισμούς, τις δολοφονίες και τις φυλακίσεις". Ο κ. Κύρτσος μίλησε και για τις ευρωεκλογές του Μαΐου: "Θα είμαι υποψήφιος ευρωβουλευτής ξανά, θα είναι 15 υποψήφιοι με τη ΝΔ και θα χτυπηθούμε αγρίως για να εκλεγούμε. Σήμερα η ομάδα ευρωβουλευτών της ΝΔ έχει πέντε μέλη, εύκολα θα πάει στους 6, μπορεί να πάει στους 7 και στους 8 αν δεν γίνουν οι εθνικές εκλογές μαζί με τις ευρωεκλογές". "Σωστό είναι το μέτρο για την αύξηση του κατώτατου μισθού -συνέχισε- αλλά θα έπρεπε να συνοδευτεί από φοροελαφρύνσεις όπως προτείνει η ΝΔ για να πάρουν ανάσα οι επιχειρηματίες και να μην έχουμε στροφή στη μερική απασχόληση."

Keywords
Τυχαία Θέματα