Συνεχίζεται η ταλαιπωρία για τους υποψήφιους οδηγούς: Απέχουν οι εκπαιδευτές

Σε αναμονή 100 χιλιάδες υποψήφιοι οδηγοί από την απόφαση των εκπαιδευτών να απέχουν από τις εξετάσεις και ενώ έχει προηγηθεί η εξάμηνη αποχή των εξεταστών.

Ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εκπαιδευτών εξέφρασε μέσω του News 24/7 στους 88,6 και της εκπομπής "Πρωινό Τανγκό" των Αντώνη Φουρλή και Στέλλας Γκαντώνα τη διαφωνία του με το ασφαλιστικό προϊόν που προτείνουν οι ασφαλιστικές. Δηλαδή τη μεικτή ασφάλεια που κατά τον ίδιο δεν καλύπτει το ποινικό κομμάτι. «Σε περίπτωση ατυχήματος, θα χάνουμε την άδειά μας» είπε

ο Διαμαντής Ηλιάδης.

Αντιρρήσεις υπάρχουν και για τη διεξαγωγή των εξετάσεων σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους ή πίστες εκπαίδευσης, οι οποίες -όπως είπε- δεν υπάρχουν και σημείωσε ότι οι κάμερες προβλέπονται να μπουν σε 20 μήνες και όχι τώρα. Κατηγόρησε επίσης το αρμόδιο Υπουργείο ότι δε συζητά μαζί τους.

"Οι εξετάσεις θα έπρεπε ήδη να έχουν ξεκινήσει"

«Οι εξετάσεις θα έπρεπε ήδη να έχουν ξεκινήσει» σχολίασε από πλευράς του στην εκπομπή ο γενικός γραμματέας Μεταφορών Θάνος Βούρδας.

«Δεν υφίστανται οι λόγοι της αποχής τους» πρόσθεσε και ανέφερε ότι σε κανένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο πουθενά στον κόσμο δεν προβλέπεται ποινική ευθύνη.

«Σε κλειστό χώρο θα γίνεται το παρκάρισμα και η οπισθογωνία, η πορεία θα γίνεται σε κανονικές συνθήκες” συνέχισε ενώ για τις κάμερες είπε ότι μέχρι τέλος καλοκαιριού θα υπάρχουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα