Αρχίζει ξανά η παραγωγή οχημάτων από τις αμερικάνικες αυτοκινητοβιομηχανίες

Κοινή στρατηγική από τις αυτοκινητοβιομηχανίες General Motors Co, Ford Motor Co και Fiat Chrysler Automobiles NV στο χρονοδιάγραμμα για την επανέναρξη της παραγωγικής διαδικασίας οχημάτων, ύστερα από τη σταδιακή αποκλιμάκωση των μέτρων που είχαν ληφθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες προς αποφυγή της διασποράς του κορονοϊού.

Όπως ανέφερε σε άρθρο της Δευτέρας η "Wall Street

Journal", οι τρεις ισχυροί "παίκτες" του χώρου σκοπεύουν να θέσουν σε λειτουργία τα εργοστάσιά τους στο Ντιτρόιτ λαμβάνοντας όλα τα αναγκαία μέτρα προστασίας του προσωπικού που απασχολούν.

Σύμφωνα με τις πηγές που επικαλείται το αμερικάνικο μέσο, ο διακόπτης θα γυρίσει στο 'on' και οι μηχανές θα δουλέψουν ξανά από τις 18 Μαϊού, ύστερα δηλαδή από σχεδόν 2 μήνες απραξίας. Εκτός των μονάδων που τέθηκαν στην υπηρεσία των υγειονομικών αρχών και παρήγαγαν υλικό πρώτης ανάγκης, κυρίως μάσκες.

Διευθυντικά στελέχη των "κολοσσών" αυτών που στηρίζουν τη βαριά βιομηχανία των ΗΠΑ ολοκλήρωσαν τον κύκλο συνομιλιών με τους επικεφαλής του συνδικάτου των εργατών και τον Κυβερνήτη του Μίσιγκαν εξασφαλίζοντας τη συγκατάθεσή τους και συμφωνώντας από κοινού στην ημέρα επαναλειτουργίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα