Καναδάς: 6χρονος μοιράζει γέλιο στη διάρκεια της καραντίνας

Ο 6χρονος Callaghan McLaughlin ανυπομονούσε να ξεκινήσει τη δική του επιχείρηση με λεμονάδα μόλις ζεσταθεί ο καιρός, αλλά από τη στιγμή που ξέσπασε ο νέος κορονοϊός και ο κόσμος μπήκε σε καραντίνα, έπρεπε να αυτοσχεδιάσει.

Αντί να ξοδεύει τον χρόνο του σε εσωτερικούς χώρους, ο Callaghan αποφάσισε να διαδώσει χαρά στην κοινότητά του δημιουργώντας ένα «περίπτερο με αστεία» για να κάνει τους γείτονές του να γελούν, τηρώντας

τις αποστάσεις ασφαλείας.

Η μητέρα του Callaghan, η Kelsea, λέει ότι ο νεαρός χρησιμοποιεί αστεία από ένα παιδικό βιβλίο που του αγόρασε πριν από έξι μήνες. Δεδομένου ότι αυτή και ο σύζυγός της έχουν ήδη το προνόμιο να ακούσουν τα περισσότερα αστεία του Callaghan, ένιωσε ότι ήρθε η ώρα να μοιραστεί τα αστεία του με ένα νέο κοινό.

Παρόλο που πολλοί περαστικοί φέρεται να είναι χαρούμενοι, με το χαμόγελο και το κύμα του Callaghan, ο νεαρός χαίρεται να λαμβάνει επαίνους, σαν και αυτό του γνωστού ηθοποιού του Χόλιγουντ, Ryan Reynolds, αφού το έργο της αγάπης του, μοιράστηκε σε εθνικά ειδησεογραφικά πρακτορεία.

Παρά τη δημοτικότητά του, ο Callaghan λέει ότι είναι απλά χαρούμενος που διαδίδει χαρά σε τόσο ταραγμένες στιγμές. «Υπάρχει πολύ άγχος στον κόσμο», είπε στην CBC, «και θέλω να χαμογελάσω τα πρόσωπα των ανθρώπων». Ο Callaghan είπε επίσης στην CBC ότι προσφέρει τα αστεία δωρεάν, επειδή θέλει οι άνθρωποι να εξοικονομήσουν χρήματα για πιο σημαντικά πράγματα - όπως τα παντοπωλεία.

Keywords
Τυχαία Θέματα