Αποκαλύφθηκαν νέα στοιχεία για την ημέρα που σκοτώθηκε ο Πολ Γουόκερ

Η μητέρα του Paul Walker, του σταρ των ταινιών The Fast & The Furious που σκοτώθηκε στις 30/11 του 2013, σε αυτοκινητικό δυστύχημα αποκάλυψε νέες λεπτομέρειες για το θάνατο του παιδιού της.

Η Cheryl Walker είπε, στο περιοδικό People, πως "το παιδί μου θα έμενε σπίτι, αν δεν δεχόταν το γραπτό μήνυμα που του θύμισε ότι ήταν καλεσμένος σε ένα event, φιλανθρωπικού χαρακτήρα για τα θύματα του Τυφώνα Haiyan, στις Φιλιππίνες.

Το πρωί εκείνης της ημέρας καθόταν στην κουζίνα με την 15χρονη κόρη του, Meadow, σε διάλειμμα των γυρισμάτων για το Furious 7. Συμφώνησαν να αγοράσουν το απόγευμα ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο και να το στολίσουν. Είχε ξεχάσει τελείως, ότι είχε να πάει κάπου, ώσπου έλαβε ένα SMS και μας είπε πως έπρεπε να φύγει".

Όταν ολοκληρώθηκε η εμφάνιση του, μπήκε στο αυτοκίνητο του φίλου του, οικονομικού του συμβούλου και πρώην οδηγού αγώνων ταχύτητας, Roger Rodas. Το όχημα βγήκε εκτός ελέγχου και έπεσε σε ένα φανάρι, πριν ανατιναχθεί και σκοτώσει τους δυο άνδρες.

Η Cheryl μιλά και στο "I Am Paul Walker", το ντοκιμαντέρ που ετοίμασε η Paramount Network για τη ζωή του αδικοχαμένου Paul και θα κάνει πρεμιέρα στις 11 Αυγούστου.

Keywords
Τυχαία Θέματα