Απίστευτο: Έκλεισαν με ταινία το στόμα "πολυλογά" κατηγορούμενου κατά τη διάρκεια της δίκης

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη σε δικαστήριο των ΗΠΑ, καθώς ο δικαστής διέταξε να κλείσουν με ταινία το στόμα του κατηγορούμενους κατά τη διάρκεια της δίκης, όπως και έγινε.

Το περιστατικό συνέβη πριν από λίγες ημέρες στο Κλίβελαντ του Οχάιο. Ο δικαστής προειδοποιούσε συνεχώς τον 32χρονο κατηγορούμενο να είναι σιωπηλός κατά την διαδικασία, ωστόσο αυτός επενέβαινε και μιλούσε, σύμφωνα με το βίντεο που καταγράφηκε από ΜΜΕ.

"Είμαι ο δικαστής της υπόθεσης. Κλείστε το στόμα σας και εγώ θα σας πω πότε θα μιλήσετε. Το καταλάβατε;", ακούγεται να λέει ο δικαστής, προσθέτοντας ότι πρώτα θα ήθελε να ακούσει τους συνηγόρους του και στη συνέχεια θα έδινε και σε αυτόν τον λόγο. Ο 32χρονος, ωστόσο, συνέχιζε να μιλάει, λέγοντας: "Προσπαθείτε να πάρετε τη ζωή μου και δεν με αφήνετε να σας πω τι έχει συμβεί".

Μετά από αρκετές διακοπές, ο δικαστής ακούγεται να τον προειδοποιεί για τελευταία φορά: "Ακούστε με, αν χρειαστεί, θα σας φιμώσω. Θα έχετε την ευκαιρία να μιλήσετε. Απλά κλείστε το, θα έχετε την ευκαιρία να μιλήσετε". Ο 32χρονος συνεχίζει ασταμάτητος και τότε ο δικαστής διατάζει να του κλείσουν το στόμα.

Αργότερα, ο δικαστής μιλώντας σε ΜΜΕ, είπε ότι δεν είχε την πρόθεση να το τραβήξει τόσο και υποστήριξε ότι είχε το δικαίωμα να δώσει την εν λόγω εντολή καθώς ο κατηγορούμενος έδειχνε ασέβεια προς το νομικό σύστημα.

Για την ιστορία, ο 32χρονος καταδικάστηκε σε πολυετή φυλάκιση για ληστεία, απαγωγή και κατάχρηση πιστωτικών καρτών.

Keywords
Τυχαία Θέματα