ΑΝΤ1: Φέτος τα Χριστούγεννα κάνει την αγάπη, πράξη, στηρίζοντας τα Παιδικά Χωριά SOS

Ο ANT1 στο πλαίσιο των δράσεων κοινωνικής προσφοράς του, δημιουργεί φέτος τα Χριστούγεννα μία αλυσίδα αλληλεγγύης με σκοπό να προσφέρουμε στα παιδιά του σήμερα ένα καλύτερο αύριο, να μοιράσουμε χαρά και παραπάνω δύναμη σε παιδιά που την ονειρεύονται.

Ειδικότερα, μέσω της πρωτοβουλίας Κοινωνικής Υπευθυνότητας, «Κάνε την αγάπη,

πράξη», ο ΑΝΤ1 συμβάλλει με έμπρακτο τρόπο στη βελτίωση της ποιότητας της ζωής των παιδιών και των οικογενειών τους για ένα καλύτερο παρόν αλλά και μέλλον. Σε αυτή την κατεύθυνση, τη φετινή εορταστική περίοδο, προσπαθεί να προσφέρει τη διατροφή όλων των παιδιών και τη μαθησιακή υποστήριξη των παιδιών με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες στα «Παιδικά Χωριά SOS».

Από 03 Δεκεμβρίου έως 06 Ιανουαρίου καλώντας από σταθερό ή κινητό στον πενταψήφιο αριθμό 19820 (2€ + ΦΠΑ και το αναλογούν τέλος σταθερής και κινητής τηλεφωνίας, αντίστοιχα) είτε από σταθερό ΟΤΕ στον αριθμό 901 11 164 164 (2,99€ +ΦΠΑ) στηρίζουμε τα «Παιδικά Χωριά SOS» και κάνουμε την αγάπη πράξη φροντίζοντας από κοινού παιδιά όλων των ηλικιών που έχουν ανάγκη.

Λίγα λόγια για την πρωτοβουλία

Σε μία δύσκολη περίοδο, με φανερές επιπτώσεις σε όλες τις πληθυσμιακές ομάδες και δη στις κοινωνικά ευπαθείς ομάδες, ο ΑΝΤ1 μέσω της πρωτοβουλίας Κοινωνικής Υπευθυνότητας, «Κάνε την αγάπη πράξη», κινητοποιείται και υποστηρίζει δράσεις, για να συμβάλλει στην ανάδειξη και επίλυση κοινωνικών προβλημάτων με σταθερό και αμετακίνητο στόχο την προσφορά βοήθειας σε όλους τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Εάν επιθυμείτε και εσείς να βοηθήσετε και να στηρίξετε τις πρωτοβουλίες και τις δράσεις Κοινωνικής Υπευθυνότητας του ΑΝΤ1 μπορείτε πρωτίστως να μας αποστείλετε οτιδήποτε υποπέσει στην αντίληψη σας και χρήζει άμεσης και ουσιαστικής φροντίδας.

Ακολουθώντας τον σύνδεσμο antenna.gr/kanetinagapipraxi/form μπορείτε να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας και η ομάδα της πρωτοβουλίας θα επικοινωνήσει το συντομότερο δυνατόν μαζί σας.

Λίγα λόγια για τα Παιδικά Χωριά SOS

Τα Παιδικά Χωριά SOS είναι μέλος του Διεθνούς Οργανισμού SOS Children’s Villages International, που δραστηριοποιείται σε 135 χώρες, και έχει ως κύριο στόχο την προστασία παιδιών, τα οποία για σοβαρούς κοινωνικούς λόγους στερούνται μόνιμα τη φροντίδα των βιολογικών γονιών τους. Σήμερα, στην Ελλάδα, με τη βοήθεια πολλών φίλων και υποστηρικτών, λειτουργούν τέσσερα Παιδικά Χωριά SOS, όπου τα παιδιά μεγαλώνουν με την καθημερινή φροντίδα των Μητέρων SOS, καθώς επίσης εννέα Κέντρα Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας, που στηρίζουν οικογένειες, οι οποίες έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση των τελευταίων ετών, έτσι ώστε να αντιμετωπίσουν με αξιοπρέπεια τις καθημερινές δυσκολίες και να παραμείνουν ενωμένες.

Keywords
Τυχαία Θέματα