Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Η νοσηλεία του και ο γάμος με τη Λίνα Πρίντζου

Μια χειμαρρώδη συνέντευξη όπου αναφέρθηκε σε όλους και σε όλα έδωσε το βράδυ της Δευτέρας ο ταλαντούχος ηθοποιός Βασίλης Χαραλαμπόπουλος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το "Late Night Show 2".

Ο ηθοποιός, ο οποίος φέτος πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Ερωτευμένος Σαίξπηρ» -την οποία μάλιστα παρακολούθησε και η Ελένη Μενεγάκη, όπως αποκάλυψε μέσω ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram- μίλησε για τον

γάμο, τη σύζυγό του, αλλά και την πρόσφατη περιπέτεια με την υγεία του.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου παρατήρησε πως ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος έχει αδυνατήσει. «Αδυνάτισες;» τον ρώτησε ο παρουσιαστής. «Έχασα τεσσεράμισι κιλά» είπε ο ηθοποιός με τον παρουσιαστή να τον ρωτά: «Με προσπάθεια;».

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος απάντησε πως ο λόγος που αδυνάτισε ήταν η εισαγωγή του στο νοσοκομείο: υπέφερε από πυώδης αμυγδαλίτιδα, η οποία δεν τον «άφηνε» να φάει τίποτα για μία εβδομάδα που ήταν άρρωστος.

Ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε και για τον γάμο του με τη Λίνα Πρίντζου. «Πώς πάει ο γάμος», τον ρώτησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. «Ο γάμος πάει καλά. Ο γάμος δεν σκοτώνει τίποτα. Δεν αλλάζει κάτι. Είναι θέμα πως το ζευγάρι έχει συνηθίσει να ζει μαζί και πριν το γάμο. Υπάρχει μια γλυκιά ευθύνη που έχει ο ένας για τον άλλον. Η γυναίκα μου με επηρεάζει σε κάποια πράγματα, στο θέμα της δουλειάς ας πούμε ως θεατής. Έχει πει πράγματα που δεν της αρέσουν και τα αλλάζω» απάντησε.

Keywords
Αναζητήσεις
λίνα πρίντζου αρρωστο
Τυχαία Θέματα