Ανδρουλάκης: "Ναι" σε νέο συνασπισμό πρασίνων, σοσιαλ-δημοκρατών και αριστεράς απέναντι στην ευρωπαϊκή δεξιά

“Η μάχη των ευρωεκλογών θα κρίνει εν πολλοίς και το αποτέλεσμα των εθνικών” δήλωσε στον News 24/7 στους 88,6 ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Εκτίμησε ότι οι εθνικές κάλπες θα στηθούν μετά τις ευρωπαϊκές και σημείωσε ότι στόχος του ΚΙΝΑΛ είναι το διψήφιο ποσοστό στις ευρωεκλογές. Για το αν ο Ευάγγελος Βενιζέλος θα μπει στο Επικρατείας είπε ότι "αυτό είναι απόφαση της Προέδρου, Φώφης Γεννηματά. Πρέπει όλοι να είναι παρόντες στη μεγάλη μάχη". Μάλιστα

συμπλήρωσε ότι “είχα ξεκαθαρίσει ότι δεν θα είμαι υποψήφιος στις ευρωεκλογές αν υπήρχε λίστα”.

Στο στόχαστρό του βρέθηκαν Τσίπρας και Μητσοτάκης, ενώ αναφέρθηκε στις δηλώσεις Ταγιάνι υπέρ του Μουσολίνι, καταδικάζοντάς τες.

“Ο Ταγιάνι ήταν ιδρυτικό μέλος της φιλοβασιλικής ομάδας της Ιταλίας” είπε και ανέφερε ότι χρησιμοποιεί τη ρητορική του Σαλβίνι για να προσεταιριστεί τις ψήφους του. “Θα το πληρώσουν και αυτοί και η Ευρώπη” εκτίμησε. Πρόσθεσε ότι δεν θα στηρίξει τον Βέμπερ για την προεδρία της Κομισιόν.

Ωστόσο, ζήτησε έναν νέο συνασπισμό πρασίνων, σοσιαλ-δημοκρατών και αριστεράς απέναντι στην ευρωπαϊκή δεξιά και χαρακτήρισε λάθος την απλή αναλογική και πρότεινε πιο δημοκρατικό μπόνους.

Keywords
Τυχαία Θέματα