Αιώνιος μποέμ Τζούμας: "Μερικές το προτιμούν καυτό, άλλες κτηνώδες"

Ο αγαπημένος ηθοποιός, ραδιοφωνικός παραγωγός και συγγραφέας, Κωνσταντίνος Τζούμας, με την ιδιαίτερη προσωπικότητά του και το απαράμιλλο στυλ του, έδωσε πρόσφατα μία συνέντευξη που τα περιείχε όλα: χιούμορ, αυτοσαρκασμό και αλήθειες.

Ο Κωνσταντίνος Τζούμας ρωτήθηκε για το στυλ, μιας και ο ίδιος έχει πάντοτε ένα συγκεκριμένο και πολύ κομψό ύφος σε όλα, και απάντησε:

"Δεν γίνεται χωρίς στυλ. Πιστεύω ότι όταν έχει στυλ και ρυθμό ο καλλιτέχνης διασώζεται, ακόμη κι αν το περιεχόμενο είναι αμφιβόλου ποιότητας. Δεν θέλω να κάνω παρέα με ανθρώπους που μυρίζουν ή που είναι χάλια. Δεν μπορεί να είναι, βέβαια, κριτήριο το καλό γούστο, γιατί τελικά κι αυτό είναι μια χρυσή φυλακή. Είσαι φυλακισμένος και σου διαφεύγουν εξαιρετικά πράγματα. Το στυλ δεν έχει να κάνει με τα ρούχα. Είναι τα βιβλία που διαλέγεις, τα φαγητά, ο τρόπος που τρως, ο τρόπος που πλησιάζεις έναν άνθρωπο να τον γνωρίσεις επειδή σου κάνει εντύπωση."

Όσο για το εάν χρειάζεται στυλ στο φλερτ και το πώς φλερτάρει πλέον ο ίδιος, απάντησε:

"Μερικές το προτιμούν καυτό, άλλες κτηνώδες. Εγώ είμαι 3.000 ετών, μιλάω και ούτε ξέρω τι μου γίνεται. Είμαι στις κερκίδες εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Θα φλερτάρω, απλώς δεν έχω τους ίδιους σκοπούς που είχα κάποτε, να της βγάλω πχ τα ρούχα. Ξέρετε, όσο μεγαλώνουμε, οι γυναίκες σου ζητάνε να ανεβάσεις το φερμουάρ πριν βγείτε, όχι να το κατεβάσεις όπως παλιά. Οπότε, πάω μ' αυτό."

Δεν έχει κινητό, ούτε και social media. Το αιτιολόγησε ως εξής:

"Δεν θέλω να βάζω έξτρα έννοιες στο κεφάλι μου. Δεν θέλω να γίνω πολυεργαλείο καμιάς εταιρείας και θαυμαστής ευρεσιτεχνίας. Πώς ζείτε ρε παιδί μου; Μου κάνει εντύπωση, πώς ζείτε;"

Επίσης, δήλωσε πως βρίζει μονάχα μόνος του στο σπίτι με τα αντικείμενα και ότι η πιο βαριά βρισιά που μπορεί να πει είναι "Άντε βρε έρμαιο", ενώ ανέφερε πως αισθάνεται σαν δεύτερο σπίτι του τον En Lefko και ότι είναι ευγνώμων για τη φωνή του. Άλλωστε, όπως του είχαν πει κάποτε: "Είσαι πολύ τυχερός που βγάζεις χρήματα με τη φωνή σου."

Keywords
Τυχαία Θέματα