Αγνώριστη η Khloé Kardashian: Οι αλλαγές στο πρόσωπό της και τα σχόλια των φαν

Με ένα νέο, ανανεωμένο και εντελώς διαφορετικό look παρουσιάστηκε η Khloé Kardashian, μία από τις διάσημες κόρες της πασίγνωστης οικογένειας Kardashian.

Η 35χρονη καλλονή ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, που μετρά εκατομμύρια followers, τρεις εντυπωσιακές φωτογραφίες με τα καινούργιο χρώμα στα μαλλιά της, αλλά το χάλκινο γυαλιστερό μαύρισμά της, ενώ στα καρέ φαίνεται πιο αδύνατη από ποτέ.

Οι ακόλουθοί της στα social media,

όμως, δεν στάθηκαν στο πόσο όμορφη δείχνει και στο λαμπερό της look. Πολλοί από τους φαν της σχολίασαν το πόσο διαφορετικό δείχνει το πρόσωπό της στις νέες της φωτογραφίες, αναφέροντας, μάλιστα, ότι δυσκολεύτηκαν να την αναγνωρίσουν.

Αρκετοί ήταν εκείνοι που έκαναν λόγο για πιθανές αισθητικές επεμβάσεις, καθώς η οικογένεια Kardashian έχει "ιστορία" σ' αυτές, ενώ άλλοι αναφέραν ότι ίσως να χρησιμοποίησε κάποια εφαρμογή για το πιθανό αποτέλεσμα. Πάντως, όλοι συμφώνησαν πως δείχνει πολύ διαφορετική.

Μάλιστα, ένας χρήστης του twitter ανήρτησε φωτογραφίες της Khloé Kardashian από διάφορες εμφανίσεις της όπου κάθε φορά δείχνει αλλιώς, γράφοντας με χιούμορ: "Η Khloé Kardashian μοιάζει διαφορετικός άνθρωπος κάθε χρόνο".

Keywords
Τυχαία Θέματα