Η Allie Eve Knox πληρώνεται για να ταπεινώσει τον πρώην σου

Το "εξατομικευμένο" πορνό, είναι η νέα παγκόσμια τάση.

Η Allie Eve Knox εξειδικεύεται στο findom (financial domination) και λαμβάνει πλείστα "παράδοξα" αιτήματα.

Πρόσφατα, μια γυναίκα της ζήτησε να γυρίσει βίντεο στο οποίο θα ταπείνωνε τον πρώην σύντροφό της. "Ήθελε ένα βίντεο από εμένα το οποίο θα έστελνε στον πρώην σύζυγό της για να τον εκδικηθεί

για όσα της είχε κάνει και πραγματικά, ένοιωσα πως θα μπορούσα να προσφέρω σε κάποιον, στον μεγαλύτερο βαθμό που έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου", έγραψε η Allie σε ένα πρόσφατο tweet της.

Το αποτέλεσμα του βίντεο ήταν ένα νέο υπο-είδος, το οποίο η ίδια ονόμασε "spite porn".

Η Knox ρώτησε την απατημένη σύζυγο σχετικά με το σενάριο που θα ήθελε να υλοποιήσει on camera. Στη συνέχεια γύρισε δύο βίντεο, ένα εξατομικευμένο και ένα για ευρεία χρήση στο website της.

Στα πλάνα η ίδια εμφανίζεται με σέξι αμφίεση να λέει: "Ξέρω πως δεν το περίμενες αλλά κάποιος ζήτησε αυτό το βίντεο μόνο για σένα. Έγινα η καλύτερη φίλη της πρώην σου και τώρα έχω ένα μήνυμα για σένα", λέει μεταξύ άλλων, πριν καταφερθεί λεκτικά εναντίον του "στόχου".

Σε άλλο tweet της η Knox έγραψε πως ευχαριστεί πολλούς άντρες της ζωής της που της έδωσαν "τροφή και κίνητρο" για να εργαστεί.

Σύμφωνα με το site της η Knox απευθύνεται σε ανθρώπους που θέλουν να εκφράσουν τις διαστροφές ή τις παράξενες προτιμήσεις τους, και η ίδια προσπαθεί να φέρει εις πέρας τις πιο μύχιες φαντασιώσεις. Ο,τι κι αν είναι αυτό. Από το να προσποιηθεί πως κάνει σεξ με τον δικηγόρο ενός πελάτη της, μέχρι ότι... αγοράζει προϊόντα Tesla.

Όπως φαίνεται πάντως η ίδια απολαμβάνει περισσότερο τα φεμινιστικά αιτήματα που δέχεται, τα οποία φυσικά της αποφέρουν υψηλότατα κέρδη. Το τερπνόν μετά του ωφελίμου δηλαδή.

Η Knox λέει πάντως πως το "custom made porn" εκτοξεύτηκε την περίοδο της καραντίνας λόγω πανδημίας, με τον κόσμο να είναι κλεισμένος στα σπίτια του. "Μιλάμε για έκρηξη του εξατομικευμένου πορνό. Στην περίπτωση της φίλης που ήθελε να εκδικηθεί τον πρώην της, δεν ξέρω αν τελικά του έστειλε το βίντεό μου, αλλά δε με νοιάζει. Ακόμη κι αν δεν το έστειλε, χαίρομαι που τη βοήθησα να ξορκίσει τους δαίμονές της με αυτόν τον τρόπο", λέει η ίδια στο rollingstone.

Keywords
Τυχαία Θέματα