Το μήνυμα του Τζόνα Χιλ που δημοσιοποίησε η πρώην σύντροφός του για να σώσει άλλες γυναίκες

Όλοι έχουμε γράψει μηνύματα σε συντρόφους που θα ευχόμασταν να μην είχαμε γράψει ποτέ. Ή έστω να μην τα έχουμε στείλει. Βέβαια, δεν είμαστε όλοι super star του Hollywood, όπως είναι ο Τζόνα Χιλ. Και μάλλον τα τελευταία 24ωρα είναι από τα πιο άβολα της ζωής του.

Η σέρφερ Σάρα Μπρέιντι, σύντροφος του για διάστημα μικρότερο του χρόνου αποφάσισε να δημοσιοποιήσει μηνύματα που φαίνεται να της είχε

στείλει ο Χιλ, κατά τη διάρκεια της σχέσης του που έληξε το 2022.

Τα σχετικά Instagram Stories άρχισαν την Παρασκευή και τελείωσαν την Κυριακή.

Εξήγησε πως κάνει ό,τι κάνει (και είναι παράνομο, χωρίς τη συγκατάθεση του άλλου μέλους της συζήτησης), για να σώσει άλλες γυναίκες από τον “μισογύνη” και “συναισθηματικό κακοποιητή” Χιλ. Τονίζει ότι “είναι προειδοποίηση προς όλα τα κορίτσια” και συμπληρώνει πως “έκανε κατάχρηση του όρου ‘όρια’”.

Στα ποσταρίσματα ο αριθμός που ‘χει σωθεί ως ‘Jonah’ της ζητά να σβήσει ποσταρίσματα, να σταματήσει το μόντελινγκ, να ‘κόψει’ τις φιλίες με άνδρες και “κάποιες γυναίκες που είναι ανισόρροπες”.

Για την ακρίβεια, δημοσίευσε το εξής μήνυμα. “Αν χρειάζεσαι να κάνεις σερφ με άνδρες, να έχεις ακατάλληλες, άνευ ορίων σχέσεις με άνδρες, να δημοσιεύεις φωτογραφίες του εαυτού σου με μαγιό και σεξουαλικές φωτογραφίες, να έχει φιλίες με γυναίκες που είναι σε ‘ασταθή’ μέρη και από το ‘άγριο’ πρόσφατο παρελθόν σου, πέραν ενός γεύματος ή ενός καφέ ή κάτι άλλο που είναι αξιοσέβαστο, τότε δεν είμαι ο κατάλληλος σύντροφος για εσένα”.

Η Μπρέιντι επισήμανε και ότι “το να είναι κάποιος συναισθηματικά κακοποιός σύντροφος δεν σημαίνει ότι είναι τρομερό άτομο (συχνά προέρχεται από το δικό του τραύμα αυτό που κάνει) και ταυτόχρονα δεν σημαίνει ότι είναι ΟΚ”.

Ο Χιλ δεν σχολίασε. Απέχει εδώ και μήνες, λόγω κρίσεων άγχους που παθαίνει “και επιδεινώνονται από τις εμφανίσεις στα μέσα ενημέρωσης και τα δημόσια γεγονότα” όπως έχει ενημερώσει.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Keywords
Τυχαία Θέματα