The Voice: Ξεκίνησαν τα Knockouts - Συγκινήσεις, λάθη και "κλεψιές"

Ξεκίνησε το βράδυ της Κυριακής (06/12) η διαδικασία των Knockouts στο "The Voice", η οποία θα κρίνει ποιοι παίκτες θα περάσουν στην επόμενη φάση. Συγκεκριμένα, οι 30 διαγωνιζόμενοι που έχει ο κάθε coach στην ομάδα του χωρίζονται σε τριάδες και μόνο ένας από αυτούς μπορεί να προκριθεί στο επόμενο στάδιο.

Οι τέσσερις coaches, μάλιστα, είχαν και βοήθεια από φίλους τους καλλιτέχνες, οι οποίοι κλήθηκαν να τους πουν τη γνώμη τους. Φιλοξενούμενοι στο πλατό ήταν οι αγαπημένοι Γιάννης Ζουγανέλης, Τάμτα, Δημήτρης Σταρόβας

και Στέλιος Ρόκκος. Μάλιστα, ο Γιάννης Ζουγανέλης ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε μαζί με την κόρη του, Ελεωνόρα, το τρυφερό ντουέτο "Να φυλάγεσαι".

Από τη φάση των Knockouts δεν έλειψαν οι συγκινήσεις, όπως συνέβη με τη Λία Μίχου η οποία τραγούδησε το "Ανθρώπων Έργα" και δάκρυσε, καθώς θυμήθηκε κάτι πολύ προσωπικό που την "λύγισε".

Βέβαια, δεν έλειψαν και οι "κλεψιές", το λεγόμενο "steal" όπου ένας coach μπορεί να πάρει τον διαγωνιζόμενο του συνάδελφού του. Συγκεκριμένα, ο Πάνος κλήθηκε να διαλέξει μία από τις τρεις διαγωνιζόμενες της ομάδας του, επιλέγοντας τη Λία και δίνοντας την ευκαιρία στην Ελεωνόρα να πατήσει το "κόκκινο κουμπί του steal". Έτσι, η αγαπημένη ερμηνεύτρια αποφάσισε να "κλέψει" ένα άλλο κορίτσι από την ομάδα του Μουζουράκη, την Αντιγόνη.

Στο "The Voice" της Κυριακής είδαμε να γίνονται και κάποια λάθη, τα οποία, όμως, δεν στοίχισαν τελικά τη θέση του Στέφανου. Ο νεαρός διαγωνιζόμενος είχε ένα θέμα με την κιθάρα του, καθώς τραγουδούσε το "The Blower's Daughter", αλλά το πήγε μέχρι τέλους. Ο Ρουβάς το εκτίμησε αυτό, ενώ ο Μουζουράκης πήρε "πάνω" του το λάθος, λέγοντας ότι δική του ιδέα ήταν να παίζει κιθάρα ταυτόχρονα και τον πέρασε στην επόμενη φάση.

Μία από τις πιο όμορφες στιγμές πάντως, ήταν η εμφάνιση του Χαβιέ, ο οποίος ξεσήκωσε κυριολεκτικά το πλατό με την ερμηνεία του, ενώ όταν έμαθε ότι συνεχίζει στο επόμενο στάδιο, έκλαψε από χαρά.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα