My Style Rocks: Οι αποκαλύψεις της Βασιλικής έφεραν "σεισμό" στο πλατό - "Βρες μου αποδείξεις και έλα πες το"

Με έναν άγριο καβγά και απίστευτη ένταση μπροστά στους κριτές ολοκληρώθηκε η εβδομάδα στο My Style Rocks, όπου οι παίκτριες κλήθηκαν να παρουσιάσουν τις εμφανίσεις τους διεκδικώντας υψηλές βαθμολογίες και φυσικά την παραμονή τους στο show μόδας του ΣΚΑΙ.

Το "καυτό" θέμα για την παρουσία στιλίστα πίσω από τις εμφανίσεις ορισμένων παικτριών επέστρεψε και αυτή τη φορά η Βασιλική αποκάλυψε ποιες τρεις παίκτριες δέχονται βοήθεια και οι εμφανίσεις τους είναι προϊόν αντιγραφής.

Όταν η παίκτρια κλήθηκε

μπροστά στους κριτές για να ακούσει τα σχόλιά τους, δήλωσε πως θέλει να τα παρατήσει και να αποχωρήσει από το παιχνίδι, καθώς τα μηνύματα και οι αποδείξεις που δέχεται από τους τηλεθεατές για κάποιες από τις παίκτριες τη ρίχνουν ψυχολογικά και την κάνουν να μην θέλει να συνεχίσει να προσπαθεί.

Οι αποκαλύψεις μάλιστα για τη Ρέινα, τη Χριστιάννα και τη Νικόλ προκάλεσε "σεισμό" στο πλατό του My Style Rocks, με τη Νικόλ να μην μπορεί να συγκρατήσει τον θυμό της, ζητώντας από τη Βασιλική να της φέρει αποδείξεις για όσα λέει, ενώ η Ρέινα επιτέθηκε στη συμπαίκτριά της ζητώντας της μάλιστα να το "βουλώσει"!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Keywords
Τυχαία Θέματα