MasterChef: Η Κατερίνα σπάει τη σιωπή της για το "κλεμμένο" γράμμα

Σάλος προκλήθηκε προ ημερών μετά την καταγγελία της αρθρογράφου Σοφίας Παπαηλιάδου, η οποία δήλωσε δημόσια ότι το γράμμα που "έγραψε" και διάβασε η Κατερίνα Λένη κατά την αποχώρησή της από το MasterChef 4 ήταν κλεμμένο, αναφέροντας, μάλιστα, ότι θα κινηθεί νομικά.

Συγκεκριμένα, η κ. Παπαηλιάδου ανέφερε πως το κείμενο ανήκει στην ίδια και πως προέρχεται από το βιωματικό άρθρο της με τίτλο "Η μπέσα, είναι στάση ζωής με υψηλό αντίτιμο διοδίων", το οποίο δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα της Loveletters.gr στις 20 Μαρτίου του 2018.

Το θέμα πήρε μεγάλη

διάσταση και ακολούθησαν μέρες σιωπής από την πλευρά της Κατερίνας, η οποία αποφάσισε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα. Η πρώην παίκτρια του μαγειρικού ριάλιτι του Star, παραδέχτηκε πως το κείμενο δεν ήταν δικό της και ζήτησε δημόσια συγγνώμη, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ειδικότερα, η Κατερίνα Λένη διευκρίνισε πως δεν το έκανε επίτηδες και ότι δεν είχε σκοπό να το οικειοποιηθεί, εκφράζοντας τον θαυμασμό της προς την συντάκτρια του κειμένου και αναφέροντας χαρακτηριστικά: "Λυπάμαι ειλικρινά εάν με τη συμπεριφορά μου έθιξα, προσέβαλα, στενοχώρησα και πίκρανα την κα Παπαηλιάδου".

Δείτε τη σειρά αναρτήσεών της στο Instagram:

Keywords
Τυχαία Θέματα