GNTM 3: Η συγκινητική πρώτη ανάρτηση της Λίας - "Ήθελα να περνάτε καλά μαζί μου"

Προς τον μεγάλο τελικό οδεύουν τα μοντέλα του GNTM 3, μετά την αναπάντεχη αποχώρηση της Λίας στο επεισόδιο της Τρίτης (1/12).

Η συγκίνησή της παίκτριας ήταν έντονη στο πλατό και ξέσπασε σε κλάματα στην αγκαλιά του Ανδρέα, ενώ λίγο μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος δήλωσε πως είναι σοκαρισμένη, αλλά πως "θα επιβιώσει", ενώ τόνισε πως θα της λείψουν τόσο οι κριτές, όσο και οι συμπαίκτες της.

Λίγα λεπτά μετά την προβολή του επεισοδίου, το μοντέλο έγραψε στο Instagram ένα συγκινητικό

μήνυμα ευγνωμοσύνης για το ριάλιτι μοντέλων του Star αναφέροντας:

"Νομίζω είδες πως τον τελευταίο καιρό δεν ήμουν καθόλου καλά. Πίεζα μόνη μου καταστάσεις που δεν υπήρχαν. Παρόλα αυτά, έμαθα πολλά πράγματα. Το πιο σημαντικό είναι, —κάθε φορά που νιώθεις ότι όλα πάνε λαθος, να θυμάσαι — όλα είναι στο μυαλό. Και ας σου λένε «δεν μπορείς». Να ξέρεις πως μπορείς τα πάντα. Μην τους το δείχνεις ομως."

"Δείξε το στον εαυτό σου. Σας ευχαριστώ πολύ για το κάθε λεπτό, κάθε σχόλιο, κάθε μήνυμα. Πραγματικά. Ήθελα να περνάτε καλά μαζί μου. Κάθε μέρα μας εμποδίζουν τόσα, που ξεχνάμε να είμαστε ο εαυτός μας και απλά να περνάμε καλά, να γελάμε. Τι μπορεί να είναι καλύτερο από το να βλέπεις τους άλλους ανθρώπους να είναι χαρούμενοι;", έγραψε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα