GNTM 3: Επική ατάκα της Καγιά σε παίκτη - "Το τρώνε το καρπούζι σου;"

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Δευτέρας (07/09) στο Star ο τρίτος κύκλος του GNTM, με πλήθος αγοριών και κοριτσιών να παρελαύνουν μπροστά στους κριτές για να κερδίσουν μια ευκαιρία. Ένα ακόμη αγόρι που θέλησε να δοκιμάσει την τύχη του και να διεκδικήσει τον μεγάλο τίτλο ήταν ο Δαμιανός Καρπούζης.

Ο 24χρονος που ασχολείται με τον αθλητισμό και είναι personal trainer, από την πρώτη κιόλας στιγμή που πάτησε το πόδι του στο πλατό φαίνεται πως δυσαρέστησε τη Βίκυ Καγιά, η οποία αντιπαθεί τα τατουάζ. Ωστόσο, η Βίκυ Καγιά

αποφάσισε να κάνει χιούμορ με τα τατουάζ, οπότε δεν σταμάτησε να τον πειράζει καθόλη τη διάρκεια της οντισιόν.

Συγκεκριμένα, ο 24χρονος είχε για τατουάζ ένα καρπούζι στο λαιμό του λόγω του επιθέτου του, μαζί με τη φράση "Eat me". Τότε η Βίκυ Καγιά τον ρώτησε αν έχει σχέση και έπειτα ανέφερε χαρακτηριστικά "τουλάχιστον το τρώνε το καρπούζι σου;", με τον διαγωνιζόμενο να κοκκινίζει και να απαντά καταφατικά.

Ο Δαμιανός πήρε 4 όχι από τους κριτές γιατί ήταν αρκετά γυμνασμένος για μοντέλο, ενώ η Βίκυ Καγιά συνέχισε το πείραγμα δικαιολογώντας το "όχι" της με χιούμορ. "Είσαι ένα πάρα πολύ ωραίο αγόρι και trainer και είμαι σίγουρη πως όλες οι γυναίκες που τους κάνεις training θέλουν να δαγκώσουν το καρπουζάκι σου, αλλά μοντέλο δεν...", είπε και οι κριτές ξέσπασαν σε γέλια.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
GNTM 3, Επική, Καγιά, - Το,GNTM 3, epiki, kagia, - to