Avengers Endgame: Νέο τρέιλερ για την πολυαναμενόμενη ταινία Marvel - Όσα αποκαλύπτει

Η Marvel έδωσε την Πέμπτη στη δημοσιότητα το νέο τρέιλερ του Avengers: Endgame - ίσως της πιο αναμενόμενης ταινίας της χρονιάς - και οι φανατικοί των κόμικ και των υπερηρωικών ταινιών αγαλλίασαν.

Στο νέο υλικό έχουμε επιτέλους μια εικόνα για το τι μέλλει γενέσθαι για τους δημοφιλείς ήρωες που επιβίωσαν της προηγούμενης ταινίας, μετά το ολέθριο snap του Thanos (με το οποίο εξολοθρεύτηκε το ήμισυ όλων των έμβιων όντων στο σύμπαν). Εκείνο

που προμηνύει το νέο τρέιλερ είναι ότι το τέταρτο και πιθανώς τελευταίο κεφάλαιο των Avengers θα εστιάζει στους χαρακτήρες και τη δραματική τους εξέλιξη, παρά στις εντυπωσιακές CGI μάχες και τα πανάκριβα οπτικά εφέ (τα οποία φυσικά δε θα λείψουν).

Ειδικότερα, το τρέιλερ "πιάνει" τον κάθε Εκδικητή από την απαρχή του μέχρι το σημείο που βρίσκεται τώρα: O Iron Man είναι παραστρατημένος στο διάστημα, με τη σύντροφό του Pepper να φιλά ένα από τα κράνη του που έχει αφήσει πίσω στη Γη. Captain America, Thor και Black Widow εμφανίζονται να θέτουν σε δράση το σχέδιό τους να νικήσουν τον Thanos και πιθανώς να επαναφέρουν στη ζωή όσους θυσίασε ο τρελός τιτάνας. Bruce Banner (Hulk) - Okoye εμφανίζονται προβληματισμένοι για το τι έχει συμβεί ενώ War Machine, Rocket Racoon και Nebula φαίνονται πιο ετοιμοπόλεμοι από ποτέ σε μια μάχη πιθανώς εκτός του πλανήτη μας που αναμένεται να κάνει αίσθηση.

Η Black Widow εμφανίζεται να στρατολογεί τον Hawkeye, ο οποίος πλέον φορά τη στολή του Ronin (μιας πιο σκοτεινής εκδοχής του χαρακτήρα του στα comics). Η νέα στολή μπορεί να υποδηλώνει μια προσωπική τραγωδία του ήρωα (πιθανώς οικογενειακή), η οποία τον ωθεί στα άκρα.

Στο roster των Avengers έρχονται να προστεθούν δύο "νέοι" χαρακτήρες, οι οποίοι όπως φαίνεται θα κινήσουν ξεκάθαρα τα νήματα της ιστορίας: Πρόκειται για την Captain Marvel (την πιο ισχυρή υπερηρωίδα στο MCU αυτήν τη στιγμή και πιθανώς το "χαρτί" που έλειπε την προηγούμενη φορά για να ηττηθεί ο Thanos) και τον Ant-man, ένας χαρακτήρας που μας έχει εισαγάγει στην Κβαντική Σφαίρα, η οποία φαίνεται θα παίξει πολύ μεγάλο ρόλο για το Endgame. Στο τέλος του τρέιλερ άλλωστε οι ήρωες φορούν λευκές στολές, οι οποίες είναι πιθανώς φτιαγμένες για την είσοδό τους στην Κβαντική Σφαίρα, επομένως εκεί θα κριθεί αν θα πάρουν τη ρεβάνς ή όχι. Ανάμεσά τους στα τελευταία πλάνα είναι και ο Iron Man (άρα καταφέρνει να επιστρέψει στη Γη)...

Το τρέιλερ δεν δείχνει να επαληθεύει ή να διαψεύδει μια πληροφορία που έχει διαρρεύσει εδώ και καιρό:Ότι στην ταινία θα υπάρχουν πολλά ταξίδια στον χρόνο. Σημειώνεται ότι αρκετοί ηθοποιοί από προηγούμενες ταινίες κλήθηκαν να ξαναπαίξουν τους ρόλους τους, αλλά δεν είναι ακόμα γνωστό αν οι εμφανίσεις τους θα είναι flashbacks, στιγμές από το μέλλον ή κάτι άλλο. Μεγάλος απών είναι επίσης -μέχρι στιγμής - ο Thanos...

Μια τελευταία λεπτομέρεια που ίσως να έχει σημασία είναι ότι στα ασπρόμαυρα πλάνα του τρέιλερ από το παρελθόν των Avengers, το μόνο χρώμα που υπάρχει είναι το κόκκινο... Μπορεί αυτό να σημαίνει ότι το κόκκινο πετράδι της Αιωνιότητας (το οποίο επηρεάζει την πραγματικότητα) θα παίξει κάποιον ιδιαίτερο ρόλο; Η απάντηση θα έρθει στις 24 Απριλίου, με την πρεμιέρα της ταινίας στις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες (μια ημέρα νωρίτερα από την παγκόσμια πρεμιέρα στις 25/4 καθότι εκείνη η ημέρα είναι Μεγάλη Πέμπτη).

Η αφίσα της ταινίας:

Keywords
Τυχαία Θέματα