Ant-Man and the Wasp: Quantumania - Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ κι είναι ό,τι πιο sci-fi έχει κάνει η Marvel

Το τρέιλερ μεγάλης διάρκειας για το Ant-Man and the Wasp: Quantumania που οι θαυμαστές της Marvel περίμεναν με ανυπομονησία, είναι επιτέλους γεγονός.

Στη νέα ταινία πρωταγωνιστούν ο Paul Rudd ως Scott Lang/Ant-Man και η Evangeline Lily ως Hope

Pym/The Wasp.

Παράλληλα, όπως γράφει το gizmodo.com, στην ταινία αυτή θα κάνει και την πρώτη του εμφάνιση μετά από αυτή στο Loki και ο Jonathan Majors ως Kang the Conqueror.

Το τρέιλερ ξεκινά με τον Scott Lang να απολαμβάνει τους καρπούς των κόπων του στους Avengers, αλλά όλα αλλάζουν πολύ γρήγορα, όταν η Cassie Lang (Kathryn Newton) ενεργοποιεί μια μικρή συσκευή που στέλνει σήμα στο Κβαντικό Βασίλειο. Αυτό, φυσικά, είναι εξαιρετικά κακά νέα και η Janet van Dyne (η αυθεντική Σφήκα, την οποία υποδύεται η Michelle Pfeiffer) απαιτεί να την κλείσει αμέσως.

Φυσικά, όλα πάνε κατά διαόλου πολύ γρήγορα και όλη η οικογένεια καταλήγει στο Κβαντικό Βασίλειο, όπου ξεδιπλώνεται ένας απέραντος, επιστημονικής φαντασίας κόσμος που πραγματικά αποπνέει μια ατμόσφαιρα Lost in Space. Ο Kang εμφανίζεται και υπόσχεται να φέρει την οικογένεια στο σπίτι, αλλά όλοι ξέρουμε ότι αυτό δεν πρόκειται να τελειώσει καλά για κανέναν.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ant-Man, Wasp, Quantumania - Κυκλοφόρησε, -fi, Marvel,Ant-Man, Wasp, Quantumania - kykloforise, -fi, Marvel