Angsana Corfu: Το νέο ξενοδοχείο στην Κέρκυρα που βάζει την ασιατική Banyan Tree στην ευρωπαϊκή αγορά

Την Ελλάδα και συγκεκριμένα την Κέρκυρα και το Angsana Corfu στις Μπενίτσες επέλεξε ο διεθνής όμιλος διαχείρησης ξενοδοχείωνBanyan Tree Hotels & Resorts για να κάνει το πρώτο του βήμα στην ευρωπαϊκή αγορά. Σύμφωνα με πληροφορίες του News24/7 το ξενοδοχείο αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες του την προσεχή Άνοιξη

και στόχος είναι η λειτουργία του καθ'ολη την διάρκεια του έτους.

Το νέο ξενοδοχειο αποτελεί μία πολύ σημαντική επένδυση τόσο για την ιδιοκτήτρια εταιρία, KLC ΙΙΙ Hellas, που ανήκει στον όμιλο Κέρτσικωφ καθώς και για την BanyanTreeHotels & Resorts, που διαχειρίζεται τα brandsAngsana, BanyanTree, Cassia και Dhawa. Το νέο θέρετρο προστίθεται σε ένα χαρτοφυλάκιο 48 θέρετρων που διαθέτει η Banyan Tree σε δεκαπέντε χώρες σε τέσσερις ηπείρους. Η Ελλάδα όπως προαναφέρθηκε είναι ο πρώτος ευρωπαϊκός προορισμός ενώ θα προστεθεί και η Αυστρία από το 2021.

Το Angsana Corfu διαθέτει 199 δωμάτια, σουίτες καιbungalows με ιδιωτική πισίνα και θέα στο Ιόνιο πέλαγος. Το νέο θέρετρο προσφέρει ένα μεγάλο εύρος εγκαταστάσεων και υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένου εξωτερικές και εσωτερικές πισίνες, θαλάσσια σπορ, πολύ υψηλών προδιαγραφών γυμναστήριο, yoga deck, ένα διεθνές βραβευμένο spa, παράλληλα με μία σειρά εγκαταστάσεων για παιδιά αλλά και μοναδικά εστιατόρια τοπικής και διεθνούς γαστρονομίας. Στους χώρους του ξενοδοχείου θα φιλοξενείται και το εστιατόριο Botrini's του βραβευμένου με αστέρι Michelin σεφ.

Ποια είναι η Banyan Tree

Η Banyan Tree δημιουργήθηκε το 1994 από τον πρώην δημοσιογράφο και γιο διπλωμάτη της Σιγκαπούρης Ho Kwon Ping. Το πρώτο ξενοδοχείο άνοιξε στο Πουκέ της Ταϊλάνδης, όμως σήμερα η κύρια δύναμη της Banyan είναι στην αγορά της Κίνας.

Πέρα από τα 48 resorts διαχειρίζεται 70 spa, 77 εμπορικά σημεία και 3 γήπεδα γκολφ. Τα τελευταιά χρόνια έχει επεκταθεί και εκτός Ασίας (Κίνα, Ταϊλάνδη, Κορέα, Λάος, Η.Α.Ε., Βιετνάμ, Μαλαισία κ.α.) και στην Αφρική (Μαρόκο) καθώς και στην Αμερική (Μεξικό).

Στα τέλη του 2016 η Banyan Tree υπέγραψε συμφωνία συνεργασίας με την γαλλική Accor Hotels.

Η Mindhaus, μέλος της V+OGreece παρείχε υπηρεσίες έρευνας αγοράς για το εγχώριο κοινό, profiling των Ελλήνων επισκεπτών καθώς και συμβουλευτική στρατηγικής marketing βασισμένη σε ερευνητικά δεδομένα και πληροφορίες. Καλωσορίζοντας την συνεργασία, ο Θεόφιλος Κυρατσούλης, Γενικός Διευθυντής της Mindhaus, δήλωσε: “Η άφιξη της Banyan Tree Hotels & Resorts στην Ελλάδα και στην Ευρώπη και η επερχόμενη έναρξη λειτουργίας του Angsana Corfu, προσθέτει μεγάλη αξία στον Ελληνικό τουρισμό. Στην Mindhaus είμαστε ενθουσιασμένοι που συμμετέχουμε σε ένα τόσο μοναδικό και υψηλών προδιαγραφών έργο και που μπορούμε να συμβάλλουμε αποτελεσματικά στην επιτυχημένη λειτουργία του στην Ελληνική και Ευρωπαϊκή αγορά".

Keywords
Τυχαία Θέματα