3 εκατ. ευρώ Πιστώσεις στη Μικρή Λιανική από την Imperial Tobacco Hellas

Η Imperial Tobacco Hellas, σε αυτήν τη συνεχιζόμενα δύσκολη συγκυρία, αποδεικνύει για άλλη μια φορά έμπρακτατη στήριξη της στη Μικρή Λιανική, ενισχύοντας χιλιάδες Περίπτερα, Ψιλικά και ΜiniMarkets με ένα ισχυρό πρόγραμμα Πιστώσεων ύψους 3 εκατ. ευρώ, το οποίο καλύπτειαγορές που θα πραγματοποιήσουν τον Δεκέμβριο και τους επόμενους μήνες.

Με αυτήν την ουσιαστική πρωτοβουλία, η Εταιρεία ενισχύειάμεσα τη ρευστότητα των μικρών επιχειρήσεων της Λιανικής στην Ελλάδα,αναγνωρίζοντας

το σημαντικό ρόλο τους και την ανάγκη που έχουν για ενεργήυποστήριξη, ιδιαίτερα στις τρέχουσες αντίξοες συνθήκες.

Το πρόγραμμα Πιστώσεων εντάσσεται στο ευρύτερο και διαρκέςπλάνο υποστήριξης της Imperial Tobacco Hellas, που απευθύνεται στη Μικρή Λιανικήκαι περιλαμβάνει σημαντικές επιβραβεύσεις για την επίτευξη μιας σειράςεμπορικών στόχων στο πλαίσιο του βραβευμένου εμπορικού προγράμματος της «Προτείνεις - Κερδίζεις».

Οι Πιστώσεις αυτές, καθώς και τα υπόλοιπα κίνητρα πουπαρέχονται, αφορούν όλες τις κύριες μάρκες της Εταιρείας στην Ελλάδα, όπως τα τσιγάραDavidoff, JPS, Slim Line, τους Καπνούς Golden Virginia και Drum, τα Χαρτάκια &Φιλτράκια Rizla και τα νέα Ηλεκτρονικά Τσιγάρα myblu.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πιστώσεις, Μικρή Λιανική, Imperial Tobacco Hellas,pistoseis, mikri lianiki, Imperial Tobacco Hellas