Ξεκίνησαν τα 1α Βενιζέλεια υδατοσφαίρισης στο κολυμβητήριο Χανίων | Photos

Ξεκίνησαν τη Μεγάλη Δευτέρα τα 1α Βενιζέλεια υδατοσφαίρισης, για την κατηγορία μίνι παίδων, στο κολυμβητήριο Χανίων.

Οι έξι ομάδες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό στα πρώτα παιχνίδια, με τον οικοδεσπότη ΝΟ Χανίων | Photosκαι την Γλυφάδα να ήταν αυτές που ξεκίνησαν νικηφόρα τις υποχρεώσεις τους.

Η ομάδα του ΝΟ ΧανίωνΒουλιαγμένηΠαλαιό ΦάληροΠαναθηναϊκός

Συγκεκριμένα στα τρία παιχνίδια που διεξήχθησαν, τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

1η αγωνιστική
Παναθηναϊκός-Παλαιό Φάληρο 8-8
ΝΟ Χανίων-Βουλιαγμένη 8-1
Γλυφάδα-Ακαδημία

Υγρού Στίβου Ηρακλείου 13-7

Βαθμολογία
1. ΝΟ Χανίων 3
-. Γλυφάδα 3
3. Παναθηναϊκός 1
-. Παλαιό Φάληρο 1
5. Υγρού Στίβου Ηρακλείου 0
6 .Βουλιαγμένη 0

Επόμενη αγωνιστική (2η, 10/4)
19:15 Γλυφάδα-Παλαιό Φάληρο
20:15 ΝΟ Χανίων-Παναθηναϊκός
21:15 Βουλιαγμένη-Ακαδημία Υγρού Στίβου Ηρακλείου

Στις δηλώσεις τους τρεις από τους προπονητές των ομάδων που βρίσκονται στα Χανιά, οι Κωνσταντίνος Παλλήκαρης, Σταμάτης Χέλμης και Ανδρέας Κοντομίχαλος, τόνισαν τα εξής:

Παλλήκαρης (Παναθηναϊκός): «Ευχαριστούμε πάρα πολύ για την πρόσκληση τον ΝΟ Χανίων, είναι κάτι πολύ τιμητικό. Με τα Χανιά έχουμε φοβερές σχέσεις, τόσο με τον προπονητή, Γιάννη Ζαγουράκη, όσο και με τους υπόλοιπους προπονητές. Θέλαμε πολύ καιρό να έρθουμε, ευτυχώς τώρα που διεξάγονται για πρώτη φορά τα Βενιζέλεια μας δόθηκε αυτή η ευκαιρία και το συνδυάσαμε έτσι. Ελπίζω αυτή η διοργάνωση να γίνει θεσμός. Ο στόχος για τον Παναθηναϊκό είναι να πάει όσο ψηλότερα γίνεται. Αυτό το τουρνουά έχει τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας και είναι ένα πολύ καλό τεστ για το πού μπορούμε να φτάσουμε φέτος».

Ο κ. Παλλήκαρης

Χέλμης (Παλαιό Φάληρο): «Ηρθαμε για να παίξουμε σ’ ένα πολύ ωραίο τουρνουά, τα Χανιά άλλωστε φημίζονται για τα τουρνουά που κάνουν και χρειάζεται να συνεχιστεί αυτή η παράδοση. Ηρθαμε για να δούμε σε τι κατάσταση βρισκόμαστε εν όψει της συνέχισης του πρωταθλήματος μίνι παίδων, ενώ με την ευκαιρία τα παιδιά θα γνωριστούν καλύτερα μεταξύ τους και θα το χαρούν. Εμείς θέλουμε να πάμε στην τελική φάση και από ‘κει και πέρα βλέπουμε. Υπάρχουν πάρα πολλές ομάδες που είναι πολύ καλές. Εμείς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο, η τελική φάση είναι ο στόχος μας».

Ο κ. Χέλμης

Ανδρέας Κοντομίχαλος (Βουλιαγμένη): «Είναι πολύ μεγάλη τιμή για μας που συμμετέχουμε σε αυτό το τουρνουά, όπου ξέρουμε ότι εντάσσεται σε μια ιστορική διοργάνωση που γίνεται στην κολύμβηση για πάρα πολλά χρόνια και είναι η πρώτη φορά που περιλήφθηκαν και τα υπόλοιπα αθλήματα, οπότε η συμμετοχή μας σε μία τόσο ιστορική στιγμή για την πόλη και ένα ιστορικό σωματείο όπως είναι ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων, μας γεμίζει με μεγάλη χαρά. Η Βουλιαγμένη έχει μία πάγια τακτική να δίνει μεγάλη σημασία στις μικρές κατηγορίες ώστε τα παιδιά από πολύ μικρά να έχουν εμπειρίες και συμμετοχές σε πολύ όμορφες διοργανώσεις όπως αυτή. Ετσι, μέσα από αυτή την πολύχρονη διαδικασία θα μπορούν ν’ αναδειχθούν οι καλοί αθλητές. Σε αυτές τις κατηγορίες και ειδικότερα όπως είναι οι μίνι παίδες ο πρώτος στόχος είναι η σωστή αθλητική συμπεριφορά και το ευ αγωνίζεσθαι».

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ:

zarpanews.gr

The post Ξεκίνησαν τα 1α Βενιζέλεια υδατοσφαίρισης στο κολυμβητήριο Χανίων | Photos appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ξεκίνησαν, 1α Βενιζέλεια, Χανίων | Photos,xekinisan, 1a venizeleia, chanion | Photos