«Δήμαρχε, η πόλη είναι ένα μπάχαλο!» – «Θέλετε να πείτε…εργοτάξιο» | Αντιπαράθεση για τα έργα στο Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων

Η ταλαιπωρία των πολιτών από τα έργα στο κέντρο των Χανίων αποτέλεσαν για ακόμα μια φορά πεδίο αντιπαράθεσης στο δημοτικό συμβούλιο Χανίων.

«Η πόλη είναι ένα μπάχαλο» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Τσαπάκος ως εκπρόσωπος της παράταξης Παπαδογιάννη για να εισπράξει από τον Δήμαρχο την «διόρθωση»… «Θέλετε να πείτε, εργοτάξιο, ίσως αυτή είναι πιο κατάλληλη λέξη».

Ο κ. Τσαπάκος, εξέφρασε τον προβληματισμό του για την πορεία εκτέλεσης των έργων καθώς το καλοκαίρι είναι

προ των πυλών. «Το έργο προχωρά με πολύ ικανοποιητικό ρυθμό. Λάβετε υπόψη ότι πρέπει να συντονιστούν τρία μεγάλα συνεργεία, της ΔΕΥΑΧ, του ΔΕΔΔΗΕ και του αναδόχου του έργου. Όταν υλοποιούνται τόσο μεγάλα έργα, είναι λογικό να συμπίπτουν χρονικά και με την τουριστική περίοδο» σημείωσε ο κ. Σημανδηράκης.

Από τη μεριά του ο Γρηγόρης Αρχοντάκης ανέφερε πως «και σε άλλες πόλεις γίνονται έργα αλλά η κατάσταση που επικρατεί δεν είναι ίδια».

Ο Τάσος Βάμβουκας τόνισε πως «σίγουρα τα έργα έχουν φέρει μια μεγάλη αναστάτωση στην πόλη, όμως πριν φτάσει σε ένα ικανοποιητικό σημείο η ανάπλαση στην Χ’Μιχάλη Γιάνναρη και Σκαλίδη, ξεκίνησε και το open mall. Δεν μπορούσε να περιμένει λίγο;»

Ο Γιάννης Σαρρής ανέφερε πως τα έργα είναι επιβεβλημένα ωστόσο πρέπει να προχωρήσει παράλληλα ο σχεδιασμός για τα περιαστικά πάρκινγκ.

Από την «Λαϊκή Συσπείρωση» ο Μπάμπης Λουτσέτης,  τόνισε πως κάθε έργο δημιουργεί δυσφορία και αυτό είναι κατανοητό, αλλά το ερώτημα είναι πως αναπληρώνονται οι θέσεις που χάνονται»

«Για 45 μέτρα κάνω 50 λεπτά, αυτό που γίνεται στην πόλη δεν έχει προηγούμενο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Βλαζάκης.

zarpanews.gr

The post «Δήμαρχε, η πόλη είναι ένα μπάχαλο!» – «Θέλετε να πείτε…εργοτάξιο» | Αντιπαράθεση για τα έργα στο Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα