Βρετανίδα πήγε στην Τουρκία για να φτιάξει τα δόντια της και κόντεψε να πεθάνει

Ιδιαιτέρως δημοφιλή είναι στη Βρετανία τα… “δόντια Τουρκίας”, καθώς πολλοί είναι οι πολίτες που επισκέπτονται τη χώρα για φθηνές οδοντιατρικές εργασίες και τελικά επιστρέφουν σπίτι τους με φριχτά τραύματα και προβλήματα υγείας.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση της 35χρονης Melissa Davies, η οποία μετά από έρευνα στο διαδίκτυο κατέληξε σε μια κλινική στην Τουρκία όπου υποσχόταν ένα τέλειο χαμόγελο αντί 6.000 λιρών Αγγλίας.



Σύμφωνα με τη dailymail, η Melissa

επισκέφτηκε το εν λόγω οδοντιατρείο, στο οποίο την υπέβαλαν σε γενική αναισθησία για 7,5 ώρες, της αφαίρεσαν πέντε δόντια και της έκαναν 14 απονευρώσεις. Η ίδια ξύπνησε με ρινορραγία και με τους αεραγωγούς της να κλείνουν.

«Με νάρκωσαν για 7,5 ώρες και όταν συνήλθα η θεία μου φώναζε “τι της κάνατε;”. Η μύτη μου είχε αρχίσει να αιμορραγεί και οι αεραγωγοί μου είχαν αρχίσει να κλείνουν. Είχα κάτι σαν ταμπόν στη μύτη μου για να σταματήσει η αιμορραγία και έναν σωλήνα για να με βοηθά να αναπνέω. Για μια εβδομάδα ένιωθα σαν να με είχαν χτυπήσει στο πρόσωπο. Άκουσα ένα κρακ όταν έσπρωξαν ένα από τα δόντια μου προς τα πάνω. Ένιωσα κάτι κοφτερό και κοιτώντας βρήκα μια ρωγμή σε ένα από τα πίσω δόντια μου», ανέφερε η γυναίκα.

Εβδομάδες μετά την επέμβαση, η Melissa έχει ακόμη αυτή τη ρωγμή κατά μήκος των πίσω δοντιών της και αισθάνεται σαν κάποιος να την έχει «πυροβολήσει στο στόμα», όπως η ίδια λέει. Την ίδια στιγμή, η ίδια εξακολουθεί να μην μπορεί να φάει ή να πιει τίποτα κρύο. Λόγω των πόνων και των προβλημάτων που αντιμετωπίζει, επισκέφθηκε τον οδοντίατρό της στο Ηνωμένο Βασίλειο, ο οποίος της είπε ότι πιθανότατα θα χρειαστεί εξειδικευμένη φροντίδα που θα μπορούσε να κοστίσει έως και 30.000 λίρες.

«Είναι σαν ένας πόνος, αλλά μόλις πιείς κάτι κρύο είναι σαν κάποιος να σε πυροβόλησε στο στόμα. Δεν μπορούσα να πιώ κρύο νερό κατά τη διάρκεια του καύσωνα. Προσπάθησα να επισκεφτώ τρεις οδοντιάτρους, αλλά κανείς δεν θα με αναλάβει. Πλέον, χαμογελάω λιγότερο από τότε που πήγα στην Τουρκία», λέει τώρα η Melissa.

news247.gr

The post Βρετανίδα πήγε στην Τουρκία για να φτιάξει τα δόντια της και κόντεψε να πεθάνει appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βρετανίδα, Τουρκία,vretanida, tourkia