Βρετανία: Χαμός στο αεροδρόμιο του Χίθροου – Χιλιάδες επιβάτες παραμένουν καθηλωμένοι | Video

| Video

Χιλιάδες επιβάτες παραμένουν καθηλωμένοι στο αεροδρόμιο του Χίθροου στο Λονδίνο και περιμένουν οδηγίες από τις αεροπορικές εταιρίες για το εάν θα καταφέρουν να πετάξουν προς τους προορισμούς τους μετά τους περιορισμούς στις πτήσεις από και προς Βρετανία λόγω της μετάλλαξης στελέχους του κορονοϊού.

Nach der Reisebeschränkung kommen Tausende von Passagieren am Londoner Flughafen #Heathrow nicht weiter. Sie warten auf Anweisung der British Airways.

#Mutation pic.twitter.com/Jl0VQYuKiw

— EHA News – Deutsch (@eha_deutsch) December 20, 2020

Εκτός από αυτούς που περιμένουν οδηγίες για το εάν θα μπορέσουν να πετάξουν προς άλλους ευρωπαϊκούς προορισμούς για τις γιορτές, στο αεροδρόμιο υπάρχουν και αρκετοί βρετανοί που ετοιμαζόντουσαν να πάνε στην επαρχία για να κάνουν Χριστούγεννα με τις οικογένειες τους, με τον κίνδυνο φυσικά να μεταφέρουν το ιό και σε περιοχές που τα επιδημιολογικά δεδομένα είναι καλύτερα από ότι στη βρετανική πρωτεύουσα που βρίσκεται σε καθεστώς lockdown.

Wow.. Heathrow looks busy tonight! #lockdown #heathrow pic.twitter.com/klu9NnSmcI

— chris w (@zeronineapps) December 20, 2020

Μεγάλη καθυστέρηση έχει σημειωθεί και σε πτήση για Δουβλίνο, με αποτέλεσμα αρκετοί επιβάτες να αναζητήσουν εναλλακτικές πτήσεις και να σχηματιστούν τεράστιες ουρές αναμονής.

protothema.gr

The post Βρετανία: Χαμός στο αεροδρόμιο του Χίθροου – Χιλιάδες επιβάτες παραμένουν καθηλωμένοι | Video appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα