Ακόμα και με lockdown, τα γλυκά στα Χανιά και αυτές τις γιορτές είναι Μοντέρνο!

Τα περιοριστικά μέτρα για τον κορονοϊό μπορεί να είναι σε εξέλιξη, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα αλλάξουμε τις αγαπημένες συνήθειες των γιορτών!

Εξάλλου τα Χριστούγεννα, όπως και όλες οι γιορτές είναι συνδεδεμένες με ένα όνομα: ΜΟΝΤΕΡΝΟ!

Στα ζαχαροπλαστεία Μοντέρνο θα βρούμε και φέτος τα πεντανόστιμα μελομακάρονα

αλλά και τους γνωστούς κουραμπιέδες με βούτυρο γάλακτος και ολόκληρο αμύγδαλο, όλα στην κλασική τους μορφή ή και με σοκολάτα.

Φυσικά τα καταστήματα Μοντέρνο ξεχωρίζουν και για τα panetone τα οποία βασίζονται σε μία φανταστική μιλανέζικη συνταγή με φυσικό προζύμι και χωρίς διογκωτικά, και με τον παραδοσιακό τρόπο (κρέμονται για πολλές ώρες ανάποδα για να διατηρήσουν τον όγκο τους)

Ξεχωρίζουν επίσης το σπίτι από μπισκότα και ζαχαρόπαστα που αποτελεί ένα τέλειο δώρο, και δεκάδες εορταστικά καλάθια με πεντανόστιμα γλυκά και κρασιά.

Και φυσικά, αμέτρητα κεράσματα, σοκολατάκια σε πολλές γεύσεις, πεντανόστιμα τσουρέκια με πραλίνα, λευκή σοκολάτα, bueno κλπ και όλες οι γλυκές και αλμυρές δημιουργίες των καταστημάτων που είναι κοντά μας καθημερινά

Το Μοντέρνο είναι όμως κοντά στην ΕΛΕΠΑΠ την οποία στηρίζει κάθε χρόνο. Έτσι, μπορεί φέτος οι καταστάσεις να μη μας επιτρέπουν να διασκεδάσουμε πλάθοντας Χριστουγεννιάτικα μπισκοτάκια και να στηρίξουμε τους σκοπούς του ιδρύματος από κοντά… μεταφέρεται όμως η δράση στον ψηφιακό κόσμο, καθώς έως και την Πέμπτη 24/12, για κάθε 10€ παραγγελίας μέσω του eshop www.monterno.gr/shop , 1€ θα κατατίθεται στην ΕΛΕΠΑΠ Χανίων για την ενίσχυση του προγράμματος οικονομικής υιοθεσίας!

(Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα εδώ: https://elepap.gr/stirixe-mas/idiotis/ikonomiki-yiothesia/ )

Κάνοντας τις παραγγελίες σας μέχρι την Παραμονή των Χριστουγέννων (ακόμα και για παραδόσεις σε μελλοντική ημερομηνία), βοηθάτε παράλληλα τα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ να κάνουν “Βήματα Ζωής”!

zarpanews.gr

The post Ακόμα και με lockdown, τα γλυκά στα Χανιά και αυτές τις γιορτές είναι Μοντέρνο! appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα