Βούρκωσε ο Χανιώτης MasterChef μιλώντας για την κόρη του: «Έχω λείψει από σημαντικά πράγματα, στη γιορτή της δεν ήμουν εκεί»

Την πιο ευαίσθητη πλευρά του αποκάλυψε ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης στο επεισόδιο του MasterChef 2023 το βράδυ της Πέμπτης (6/4).

Κατά τη διάρκεια της νέα ομαδικής δοκιμασίας, ο Χανιώτης μάγειρας δεν έκρυψε πως του λείπει πολύ η κορούλα του. Mιλώντας απευθείας στην κάμερα είπε: «Έχω λείψει από σημαντικά πράγματα. Όπως το να παίρνω την κόρη μου από το σχολείο, γιατί είναι πολύ σημαντικό. Μπορεί να λέμε, “εντάξει, θα πας να την πάρεις από το σχολείο” αλλά είναι πολύ σημαντικό και για αυτήν και για μένα όταν πηγαίνω να την πάρω

από εκεί» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Το ίδιο και από τις υπόλοιπες δραστηριότητες της. Στη γιορτή της, επίσης, δεν ήμουν εκεί. Είναι δύσκολο να είσαι γονιός, πολύ δύσκολο» για να συμπληρώσει:

«Αυτό όμως με κάνει περισσότερο να μην τα παρατήσω, που δεν πρόκειται βέβαια να τα παρατήσω ποτέ και κανείς δεν τα παρατάει. Προσπαθούμε να γινόμαστε καλύτεροι. Ναι, ωραία, τι μαγειρεύουμε; Damplings;», πρόσθεσε με αμηχανία ο Αλέξανδρος.

newsbeast.gr

The post Βούρκωσε ο Χανιώτης MasterChef μιλώντας για την κόρη του: «Έχω λείψει από σημαντικά πράγματα, στη γιορτή της δεν ήμουν εκεί» appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βούρκωσε, Χανιώτης MasterChef, Έχω,vourkose, chaniotis MasterChef, echo