Βασικός και με “ασίστ” ο Σάλιακας στο “2 στα 2” της Εθνικής Ελπίδων

Η Εθνική Ελπίδων επιβλήθηκε με σκορ 5-1 της Μολδαβίας στο γήπεδο του Περιστερίου, σημειώνοντας τη δεύτερη νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια των προκριματικών του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Κ21.

Σημαντική συμβολή στην επικράτηση αυτή είχε και ο ποδοσφαιριστής της ομάδας του ΑΟΧ-Κισσαμικού, Μανώλης Σάλιακας, που δημιούργησε το πρώτο γκολ το οποίο πέτυχε στο 7′ ο Γαλανόπουλος. Στο 34′ ο Καραρούς ισοφάρισε για τους φιλοξενούμενους, για να δώσει ξανά το προβάδισμα στην Ελλάδα

ο Κουλούρης στο 45+2′, μετά από την “ασίστ” του Ανδρούτσου, με τη φάση να ξεκινάει από τα πόδια του Σάλιακα. Στο δεύτερο ημίχρονο ακολούθησαν ακόμα τρία γκολ με τους Λημνιό (47′), Κουλούρη (57′) και Ανδρούτσο (με πέναλτι 78′).

Ελλάδα: Κότσαρης, Σάλιακας, Τσιμίκας, Ευαγγέλου, Πασαλίδης, Καραχάλιος, Γαλανόπουλος (76′ Μεληκιώτης), Λημνιός, Ανδρούτσος (79′ Π. Ορφανίδης), Μανθάτης (65′ Χατζηγιοβάννης), Κουλούρης.

Μολδαβία: Τίμπουρ, Α. Μακρίτσκι, Τζάλμπα, Β. Μακρίτσκι, Ντράγκαν, Οαντσέα (49′ Νταμάσκαν), Μπότζι, Καραρούς (73′ Μαντριτσένκο), Μαραντίτσι, Μπόιτσιουκς, Γκουλτσεάκ (50′ Κογιοκάρου).

Keywords
Τυχαία Θέματα