Τζίφος η κρουαζιέρα στα Χανιά: Πήγαν για δουλειά κι έφυγαν με άδεια χέρια | Video

| Video

Κανείς επιβάτης δεν πήρε ταξί ή ΚΤΕΛ. Μόνο με οργανωμένες εκδρομές και σε συγκεκριμένα σημεία η μετάβασή τους στα Χανιά.

Χωρίς δουλειά έμειναν τα ταξί και το αστικό ΚΤΕΛ Χανίων με την κρουαζιέρα, καθώς το πρωί της Πέμπτης, όσοι οδηγοί

ταξί αλλά και το λεωφορείο του ΚΤΕΛ που βρέθηκαν στη Σούδα για να μεταφέρουν τους επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου “Mein Schiff 5” που έδεσε στο λιμάνι, δεν πήραν κανέναν επιβάτη.

Αυτό συνέβη διότι σε ισχύ βρίσκονται συγκεκριμένα υγειονομικά πρωτόκολλα, τα οποία επιβάλλουν στους επιβάτες να μην κυκλοφορούν ελεύθερα στην πόλη, αλλά μόνο με οργανωμένες εκδρομές που γίνονται με τουριστικά λεωφορεία και σε συγκεκριμένα σημεία, παρουσία ξεναγού.

Όπως δήλωσε στο zarpanews.gr ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Ν.Χανίων, Δημήτρης Βιρηράκης, η κατάσταση αυτή αναμένεται να διαρκέσει ως τις αρχές Ιουλίου. Όσο για τους φορείς των μεταφορών, η απογοήτευση ήταν εμφανής, αν και δήλωσαν ότι οι επισκέπτες παραμένουν πάντα ευπρόσδεκτοι.

Δείτε τι είπαν ο πρόεδρος της Ένωσης Ιδιοκτητών ΤΑΞΙ Χανίων, Ηλίας Καραπατάκης, ο πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ Χανίων, Γιάννης Καρτάκης και ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Ν. Χανίων, Δημήτρης Βιρηράκης:
zarpanews.gr

The post Τζίφος η κρουαζιέρα στα Χανιά: Πήγαν για δουλειά κι έφυγαν με άδεια χέρια | Video appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα