Τριπλή ανακοίνωση από τον Κισσαμικό

Την παραμονή του «φύλακα-άγγελου» της εστίας του, Γιώργο Λαζαρίδη, αλλά και του 25χρονου επιθετικού, Γιώργου Νικόλτση, ανακοίνωσε ο Κισσαμικός, ο οποίος, επίσης, με αφορμή την έναρξη της προετοιμασίας του για τη νέα αγωνιστική περίοδο, ευχαρίστησε τους ποδοσφαιριστές που ολοκλήρωσαν την παρουσία τους στην ομάδα.

Η ανακοίνωση για τον Λαζαρίδη:

«Η ΠΑΕ Κισσαμικός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον τερματοφύλακα και εκ των αρχηγών της ομάδας μας Γιώργο Λαζαρίδη.

Οι δηλώσεις του ποδοσφαιριστή:

Ο

“φύλακας-άγγελος” της εστίας του Κισσαμικού τα προηγούμενα 3,5 χρόνια με αφορμή την παραμονή του στην ομάδα μας δήλωσε τα εξής: «Γίνεται μία νέα αρχή στην ομάδα και είμαι χαρούμενος που συνεχίζω για άλλη μία χρονιά. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια, πρέπει να δουλέψουμε όλοι σκληρά για να μπορέσει η ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Σε αυτή την προσπάθεια θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας και να είναι όλοι σίγουροι ότι θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για την ομάδα».

Συνεχίζει κανονικά ο “Σέλι”

Παράλληλα μετά την ενημέρωση της ΕΙΜ/ΕΠΟ για δυνατότητα παραμονής των ποδοσφαιριστών που τα συμβόλαιά τους έληγαν στις 30 Ιουνίου 2017 η ομάδα μας ενεργοποίησε τη συνεργασία της με τον Αλέξη Σελινιωτάκη, που συνεχίζει για 4η σεζόν».

Για τον Νικόλτση:

«Η ΠΑΕ Κισσαμικός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Νικόλτση.

Οι δηλώσεις του ποδοσφαιριστή:

Ο 25χρονος επιθετικός, που αγωνίστηκε στην ομάδα μας το β’ μισό της σεζόν 2016-2017 έχοντας 16 συμμετοχές και 1 γκολ, αναφορικά με την παραμονή του δήλωσε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που παραμένω και τη νέα χρονιά στην οικογένεια του Κισσαμικού και νιώθω μεγαλύτερη υπευθυνότητα λόγω της εμπιστοσύνης που δείχνει σε μένα τόσο η διοίκηση, όσο και ο προπονητής, τους οποίους θα ήθελα να ευχαριστήσω. Η νέα χρονιά βρίσκει την ομάδα ανανεωμένη σε πολλά επίπεδα και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Προσωπικά θα προσπαθήσω για το καλύτερο δυνατό ώστε η ομάδα να καταφέρει να πετύχει κάθε στόχο που θα θέσει».

Για τους ποδοσφαιριστές που αποτελούν παρελθόν:

«Με αφορμή την έναρξη της προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο η ΠΑΕ Κισσαμικός αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους ποδοσφαιριστές που ολοκλήρωσαν την παρουσία τους στην ομάδα μας.

Πιο αναλυτικά:

-Τον Δημήτρη Τσερκέζο που ήταν σημαντικό και βασικό μέλος της ομάδας μας τόσο τη χρονιά της ιστορικής ανόδου από τη Γ’ Εθνική όσο και τα δύο χρόνια παρουσίας μας στη Football League και τον Θωμά Βλάχο που έβαλε το δικό του “λιθαράκι” στην άνοδο στη Football League και είχε σημαντική προσφορά και τις επόμενες δύο σεζόν.

-Τους Βασίλη Μάντζη και Νικηφόρο Τσοντάκη για τη σημαντική τους προσφορά στα δύο χρόνια που φόρεσαν τη φανέλα με το “δελφίνι”.

-Τον Σταύρο Σταθάκη, που τίμησε τη φανέλα του Κισσαμικού για 1,5 χρόνο και τον Μούσα Ποκόνγκ για τη δική του παρουσία το ίδιο διάστημα.

-Τους Μάριο Μαρτίνεθ, Γιάννη Γκούμα, Τιάγκο Σίλβα, Κίκε Μπόουλα, Αλεξάνταρ Μίλιτς, Νίκο Κουρέλλα, που αποτέλεσαν βασικά στελέχη της ομάδας μας τη σεζόν 2016-2017.

-Τους Ούρος Στογιάνοφ, Λευτέρη Γιαλούση, Μαυρουδή Μπουγαΐδη, για τη σημαντική παρουσία τους στο β’ μισό της περασμένης σεζόν.

-Τους Δημήτρη Πολίτη, Μανόλη Μπολάκη, Βασίλη Φυντικάκη και Νέστορα Γκέκα για την παρουσία τους στην ομάδα μας.

Ευχόμαστε σε όλους καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική τους πορεία!».

Keywords
Τυχαία Θέματα