Το πανέξυπνο «τρικ» ενός δεκάχρονου που τον γλίτωσε από την απαγωγή

Με έναν πανέξυπνο τρόπο ξέφυγε ένας μαθητής δημοτικού στην Πενσυλβάνια των ΗΠΑ, από μια γυναίκα που τον ακολουθούσε στον δρόμο και ίσως να είχε σκοπό να τον απαγάγει.

Τι έκανε; Μόλις αντιλήφθηκε ότι η άγνωστη γυναίκα τον ακολουθούσε, μπήκε σε ενα τοπικό κατάστημα και ζήτησε από την 17χρονη ταμία να προσποιηθεί ότι είναι η μητέρα.

Όπως φαίνεται σε κάμερες ασφαλείας, το αγόρι πιθανότατα να γλίτωσε την απαγωγή καθώς δείχνουν μια γυναίκα να το ακολουθεί πριν εκείνο της ξεγλιστρήσει και μπει στο κατάστημα της γειτονιάς. Η άγνωστη

συνέχισε να παραμονεύει έξω.

Τότε, όπως φαίνεται στο βίντεο, ο 10χρονος Σάμι κατευθύνεται προς το ταμείο και ψιθυρίζει κάτι στην ταμία.

Ο πατέρας του Σάμι, δήλωσε στο WPVI ότι ο γιος του ζήτησε από την ταμία να «συμπεριφερθείς σαν να είσαι η μαμά μου» επειδή «αυτή η κυρία με παρακολουθεί».

Η ταμίας ενήργησε αστραπιαία μπαίνοντας ανάμεσα στον Σάμι και τη γυναίκα, η οποία εξακολουθούσε να κρατάει την πόρτα ανοιχτή.

Στη συνέχεια, η ταμίας πήγε ήρεμα προς τα εκεί, τράβηξε την πόρτα και την κλείδωσε, με τη γυναίκα τελικά να τα παρατάει και να φεύγει.

«Το να βλέπεις το παιδί μου να ψάχνει για βοήθεια επειδή φοβόταν για τη ζωή του, αυτό σε πληγώνει βαθιά», δήλωσε ο πατέρας του που είπε πως κλαίει κάθε φορά που βλέπει το βίντεο.

Ο Σάμι είπε πως ο πατέρας του, του έμαθε να είναι επιφυλακτικός με τους ξένους και να προσέχει πάντα το περιβάλλον του. Μετά το περιστατικό, ο Σάμι έχει τώρα έναν οικογενειακό φίλο που τον συνοδεύει στο σπίτι από το σχολείο.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 ieidiseis.gr

The post Το πανέξυπνο «τρικ» ενός δεκάχρονου που τον γλίτωσε από την απαγωγή appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Το πανέξυπνο «τρικ» ενός δεκάχρονου που τον γλίτωσε από την απαγωγή,