Το νέο χτένισμα της Κέιτ Μίντλετον που θα γίνει θρησκεία για τις βρετανίδες

Είναι μια προσωπικότητα που κάνει μόδα με ότι λανσάρει. Ο λόγος για την Κέιτ Μίντλετον, οι επιλογές της οποίας στα ρούχα, τα αξεσουάρ και το στυλ γενικώς αποτελούν… θρησκεία για τους Άγγλους. Από τότε που γνώρισε τον πρίγκιπα Γουίλιαμ στο Πανεπιστήμιο του St. Andrews, η Κέιτ Μίντλετον είναι μια γυναίκα με signature look, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται από διεθνή μέσα όπως το In Style.

Πριν

από λίγα 24ωρα η Κέιτ Μίντλετον λάνσαρε ένα νέο χτένισμα: Με περισσότερα κοντά μαλλιά σε σχέση μ’ ότι την έχουμε συνηθίσει, έκανε την εμφάνισή της στους αγώνες τένις του Γουίμπλετον, ένα σπορ που αγαπά πολύ και θα ήθελε να το ακολουθήσει επαγγελματικά αλλά δεν τα κατάφερε. Η ίδια εμφανίζεται σχεδόν κάθε χρόνο στο παγκοσμίως γνωστό τουρνουά με μια εξαίρεση, το 2013, όταν ήταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη στον πρίγκιπα Τζορτζ και αν και το ήθελε πολύ, τελικά δεν της το επέτρεψε ο γιατρός της!

Φορώντας ένα σικάτο λευκό φόρεμα με μεγάλα μαύρα πουά με την υπογραφή Dolce & Gabbana, κρατώντας μια μεγάλη λευκή τσάντα με την υπογραφή Victoria Beckam και με το νέο της, πολύ πιο κοντό μαλλί, η Κέιτ Μίντλετον εμφανίστηκε στο γήπεδο.

«Εχουμε την αίσθηση ότι αυτό το χτένισμα θα είναι το μεγάλο hit του καλοκαιριού», αναφέρει στο ίδιο άρθρο του το In Style. Κι εμείς το ίδιο – τουλάχιστον για τις Βρετανίδες

Πηγή: thetoc.gr

Keywords
Αναζητήσεις
κέιτ μίντλετον εγκυος πρώτη εγκυμοσυνη 2013
Τυχαία Θέματα