Το μακάβριο μυστικό που έκρυβε η δολοφονία του 37χρονου στη Μάνδρα Αττικής – Γιατί ήθελε να τον εκδικηθεί ο δράστης

Το πτώμα του 37χρονου θύματος είχε βρεθεί σε προχωρημένη σήψη σε ρεματιά στην περιοχή της Μάνδρας στις 7/9/2018. Αρχικά είχε εκτιμηθεί πως ο θάνατος του οφείλονταν σε υπερβολική χρήση ναρκωτικών, πλην όμως ο ιατροδικαστής πραγματοποιώντας τότε νεκροτομή στο πτώμα του άτυχου άνδρα, διαπίστωσε πως ο θάνατος του οφείλεται σε δολοφονία καθώς έφερε βαθύ τραύμα στο κεφάλι από θλων αντικείμενο, πέτρα ή ακόμα και μπουκάλι.

Έκτοτε η υπόθεση ανατέθηκε στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής,

με αποτέλεσμα οι έμπειροι αστυνομικοί του συγκεκριμένου Τμήματος να καταφέρουν, έπειτα από κοπιαστική έρευνα 6 ετών να συλλάβουν τον δράστη της δολοφονίας.

Ο 26χρονος τοξικομανής με κλάματα στα μάτια ομολόγησε την πράξη του στους Αστυνομικούς, ξεδιπλώνοντας μια απίστευτη ιστορία.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες, ο 26χρονος δράστης κλαίγοντας είπε στους αστυνομικούς του Ανθρωποκτονιών, πως μαζί με το θύμα είχαν συλληφθεί κατά το παρελθόν για ληστεία και κλοπή, όντας και οι δυο τοξικομανείς.

Εκείνη την εποχή Ανακριτής και Εισαγγελέας είχαν κρίνει προφυλακιστέο τον 26χρονο σήμερα δράστη της δολοφονίας, ενώ το θύμα το είχαν αφήσει ελεύθερο, καθώς δεν είχαν προκύψει επαρκή στοιχεία σε βάρος του.

Τότε ο 26χρονος είχε θεωρήσει πως το θύμα τον είχε «δώσει» στους Αστυνομικούς, με αποτέλεσμα ο ίδιος να προφυλακιστεί και το θύμα να αφεθεί ελεύθερο.

Παράλληλα κατά την διάρκεια της προφυλάκισης του η μητέρα του, ο μοναδικός άνθρωπος που είχε στον κόσμο, προσβλήθηκε από καρκίνο και ο 26χρονος θεώρησε πως αυτό οφείλονταν στην στενοχώρια της που ο γιος της βρίσκονταν στην φυλακή. Λίγους μήνες μετά η μητέρα του δράστη της δολοφονίας άφηνε την τελευταία της πνοή στο Νοσοκομείο.

Έκτοτε ο 26χρονος είχε ορκιστεί εκδίκηση, καθώς θεωρούσε υπεύθυνο του θανάτου της μητέρας του τον φίλο του για τον οποίο πίστευε πως είχε μιλήσει στην Αστυνομία.

Όταν πια είχε εκτίσει την ποινή του και είχε αφεθεί ελεύθερος, έψαχνε τρόπο να βρει το θύμα του και να του ζητήσει εξηγήσεις. Εκείνη η στιγμή ήρθε το βράδυ τις 18/8/2018, όταν οι δυο τους συναντήθηκαν στη Μάνδρα για να κάνουν χρήση ναρκωτικών και να… θυμηθούν την παλιά τους φιλία.

Τότε ο 26χρονος βρήκε την ευκαιρία και ζήτησε εξηγήσεις από τον άλλοτε επιστήθιο φίλο του για το θάνατο της μητέρας του, αλλά και τη δική του προφυλάκιση. Σύμφωνα με την ομολογία του, το θύμα έβγαλε μαχαίρι και τον απείλησε, με αποτέλεσμα ο δράστης να του καταφέρει χτύπημα στο κεφάλι μάλλον αρχικά μ’ ένα μπουκάλι και στην συνέχεια με μια πέτρα που βρήκε στο σημείο.

Όλα αυτά τα χρόνια ο δράστης πίστευε πως το θέμα είχε ξεχαστεί και τελικά το «μακρύ χέρι» του Νόμου δεν θα φτάσει στον ίδιο. Δεν είχε υπολογίσει όμως την επιμονή και την μεθοδικότητα των έμπειρων Αστυνομικών του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, οι οποίοι έστω και έπειτα από 6 χρόνια κατάφεραν να εξιχνιάσουν αυτό το δύσκολο έγκλημα και να αποδώσουν Δικαιοσύνη.

real.gr

The post Το μακάβριο μυστικό που έκρυβε η δολοφονία του 37χρονου στη Μάνδρα Αττικής – Γιατί ήθελε να τον εκδικηθεί ο δράστης appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
37χρονου, Μάνδρα Αττικής –,37chronou, mandra attikis –