Το λάθος που κάνουμε όλοι στη δίαιτα | Τι υποστηρίζει personal trainer διασήμων

Ενόψει καλοκαιριού δεν είναι λίγοι εκείνοι που επιλέγουν πέρα από την άσκηση να ακολουθήσουν και κάποια μορφή δίαιτας. Το αν αυτή θα είναι αποτελεσματική εξαρτάται από πολλά πράγματα, όπως και από την αποφυγή ενός βασικού λάθους που σχεδόν όλοι κάνουμε.

Σύμφωνα με τον αμερικανό personal trainer, Gunnar Peterson, που έχει αναλάβει πολλούς διάσημους, όπως τις αδερφές Καρντάσιαν, τη Tζένιφερ Λόπεζ, τη Σοφία Βεργκάρα, την Αντζελίνα Τζολί και άλλους, υπάρχει ένα κοινό λάθος που κάνουν όλοι όσοι ακολουθούν μια δίαιτα για απώλεια κιλών.

Όπως υποστηρίζει ο personal trainer στο Popsugar,

μια δίαιτα δεν έχει αποτέλεσμα όταν επιλέγουμε να περιορίσουμε αυστηρά το φαγητό για μεγάλο χρονικό διάστημα, να μειώνουμε δηλαδή δραστικά τις θερμίδες που καταναλώνουμε.

Η συνήθεια αυτή «σοκάρει» τον οργανισμό, τα επίπεδα ενέργειας μειώνονται κατακόρυφα και αργά ή γρήγορα ξαναπέφτουμε με φόρα πάνω στο φαγητό.

Ο Peterson υποστηρίζει ότι η αλλαγή από μια δίαιτα έρχεται σταδιακά και ότι το πιο σημαντικό είναι να γίνει μια αναδιαμόρφωση των διατροφικών συνηθειών, χωρίς αποκλεισμό διατροφικών ομάδα και με συχνά γεύματα μέσα στην ημέρα.

Πηγή: altsantiri.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα