Το MasterChef επέστρεψε και… αφάνισε τον ανταγωνισμό – Ποιος είναι ο πρώτος παίκτης που μπαίνει στο σπίτι

Πρεμιέρα για τον νέο κύκλο του MasterChef, το βράδυ του Σαββάτου, με τους τηλεθεατές να μοιάζουν να μην έχουν αφήσει στιγμή το αγαπημένο ριάλιτι μαγειρικής από το τελευταίο επεισόδιο του προηγούμενου κύκλου. Και αυτό καθώς κατόρθωσε με το… «καλησπέρα» να εκτοξευθεί στα νούμερα τηλεθέασης.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις μετρήσεις της Niealsen για το Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2021, η πρεμιέρα του νέου Masterchef σημείωσε το μεγαλοπρεπές 40% στο δυναμικό κοινό και 33,4% στο γενικό σύνολο. Αξίζει να σημειωθεί πως το μεγαλύτερο τέταρτο για την επιστροφή του ριάλιτι

μαγειρικής του STAR άγγιξε το 44,8% στο δυναμικό κοινό.

Την ίδια ώρα στον ανταγωνισμό, με μεγαλύτερη σαφώς διάρκεια, το «Στην υγειά μας ρε παιδιά» στον ΣΚΑΪ σημείωσε ποσοστό 14,4% στο δυναμικό κοινό και 20% στο γενικό σύνολο. Η μουσική εκπομπή της ΕΡΤ, «Στα τραγούδια λέμε ναι» απέσπασε μερίδιο στην τηλεθέαση 2% στο δυναμικό κοινό και 5,5% στο γενικό σύνολο.

Σύμφωνα με τον νέο κανονισμό, οι διαγωνιζόμενοι θα μπορούν να διεκδικήσουν μία θέση απευθείας στο σπίτι του μαγειρικού ριάλιτι.

Ο Κωνσταντίνος έφερε το πιάτο του μπροστά στους κριτές και οι τρεις τους μόνο θετικά σχόλια είχαν να του αναφέρουν. Οι ίδιοι αξιολόγησαν ότι η προσπάθειά του ήταν τόσο καλή, που του έδωσαν το πρώτο εισιτήριο για το σπίτι. Μάλιστα ο Σωτήρης Κοντιζάς δεν δίστασε να του αναφέρει ότι αν συνεχίσει και στην πορεία να τους παρουσιάζει τέτοια πιάτα, ο τελικός του MasterChef του ανήκει δικαιωματικά. Ο Κωνσταντίνος δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά του αφού είναι ο πρώτος διαγωνιζόμενος που λαμβάνει αυτό το προνόμιο ενώ δήλωσε ότι μέχρι σήμερα δεν δήλωνε συμμετοχή γιατί ήθελε να νιώθει έτοιμος.

zappit.gr

The post Το MasterChef επέστρεψε και… αφάνισε τον ανταγωνισμό – Ποιος είναι ο πρώτος παίκτης που μπαίνει στο σπίτι appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα