Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 17 Φεβρουαρίου

Ετοιμαζόμαστε-δυστυχώς- για εξαπατήσεις, ψέματα, ουτοπίες και τελικά… απογοητεύσεις και ρήξεις, με το Τετράγωνο Άρη με τον Ποσειδώνα, ειδικά αν ανήκουμε στο Ζώδιο του Δίδυμου, Παρθένου, Τοξότη και Ιχθύ του 2ου δεκαημέρου! Ωστόσο τα Ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα του 3ου δεκαημέρου, απολαμβάνουν επικοινωνιακή εύνοια, λόγω της Συνόδου Ήλιου-Ερμή!

Διάλεξε το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σου και διάβασε αναλυτικά την αυριανή πρόβλεψη σου!

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Οι καταστάσεις βαδίζουν με αργό αλλά

σταθερό ρυθμό σε πρόοδο, σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου. Αγαπημένα πρόσωπα ανυπομονούν να χαρούν με τις εξελίξεις – φρόντισε να μην σου μεταφέρουν αυτή την ανυπομονησία, ειδάλλως μπορεί να οδηγηθείς σε λάθη. Ακολούθησε τον δρόμο που έχεις χαράξει και δείξε υπομονή και σοβαρότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα αναθεωρήσεις πολλές σκέψεις που έκανες για τα αισθηματικά σου. Θα έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και θα βελτιώσεις τη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Φρόντισε σήμερα να ρίξεις τους τόνους στον επαγγελματικό τομέα, ώστε να αποφύγεις ενδεχόμενες προστριβές με τους συνεργάτες σου. Στα οικονομικά, κάνε έναν σωστό προγραμματισμό και απόφυγε τα πολλά έξοδα.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Εντάσεις περιλαμβάνει το κοινωνικό σκηνικό, σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου, οι οποίες θα δημιουργούν ανούσιες παρεξηγήσεις. Απόφυγε να συμμετάσχεις σε συζητήσεις και μην λες τη γνώμη σου για θέματα που δεν σε αφορούν άμεσα. Αν καταφέρεις να τα αποφύγεις όλα αυτά, αργότερα θα έχεις καλύτερες προϋποθέσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Καλό θα είναι σήμερα να αφήσεις στην άκρη καταστάσεις που έχουν περάσει και να δεις το μέλλον των αισθηματικών σου με μεγάλη αισιοδοξία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα τα πας πολύ καλά. Σχέδια, συνεργασίες και καινούργια ξεκινήματα ευνοούνται αυτή την περίοδο. Στα οικονομικά, πριν κάνεις οποιαδήποτε αγορά ή επένδυση, θα πρέπει πρώτα να σκεφτείς πολύ καλά. Δεν είναι περίοδος για έξοδα και άσκοπες αγορές.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά
Κάποιο σημαντικό πρόσωπο θα εντυπωσιαστεί, αγαπητέ Δίδυμε, από τις ικανότητές σου και θα σου προσφέρει τη δυνατότητα να εξελιχθείς μέσα από μια πολύ σημαντική πρόταση που θα σου κάνει. Σκέψου αρκετά τον τρόπο που θα μπορέσεις να αξιοποιήσεις αυτή τη βοήθεια, ώστε να οδηγηθείς σε ολοκληρωτική μεταμόρφωση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, απόφυγε σήμερα να κάνεις συζητήσεις που μπορεί να φέρουν έντονες συγκρούσεις με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου σε προβληματίζουν αρκετά πράγματα. Απόφυγε αυτή την περίοδο να κάνεις αλλαγές. Στα οικονομικά, μην παρασυρθείς σε αγορές που μπορεί να προκύψουν και μπεις σε άσκοπα έξοδα. Προσπάθησε να περάσεις όσο το δυνατόν πιο συνετά, για να μην βγεις εκτός προϋπολογισμού.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Σύντομα, αγαπητέ Καρκίνε, πρόκειται να μάθεις κάτι που δεν περιμένεις. Μην εκπλαγείς – αντιθέτως, συγκράτησε την ψυχραιμία σου, μέχρι να εξετάσεις την ορθότητα της πληροφορίας. Η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση. Ο χρόνος θα ξεκαθαρίσει τα πάντα, αρκεί να μην πιέσεις τις καταστάσεις και να αφήσεις τον καθένα να αποκαλυφθεί.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Διώξε σήμερα τις απαισιόδοξες σκέψεις που έχεις και ξέχνα τις προβληματικές καταστάσεις που σε στενοχώρησαν παλιότερα στα αισθηματικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα δεχτείς επαγγελματικές προτάσεις, αλλά καλό θα είναι πριν απαντήσεις, να σκεφτείς αν μπορείς να ανταπεξέλθεις στις τόσες πολλές υποχρεώσεις. Οικονομικά, θα έχεις ανοδική πορεία. Θα δεχτείς προτάσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Απόφυγε να κάνεις περιττά έξοδα.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Ο δρόμος της επιτυχίας για το ζώδιό σου περιλαμβάνει μεγάλες προσπάθειες, συμβιβασμούς και υπερβάσεις. Άσε τον εαυτό σου να απαντήσει με ειλικρίνεια αν είναι διαθέσιμος για όλα αυτά και μην αναλώνεσαι σε άσχημες σκέψεις. Ο καθένας βαδίζει τον δικό του δρόμο και δεν χρειάζεσαι κάποιον να σε φοβίζει αλλά ούτε και να σε ενθαρρύνει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα η διάθεσή σου θα είναι καλή και μπορείς να περάσεις υπέροχα με το ταίρι σου. Αν δεν έχεις ταίρι, το πιθανότερο είναι ότι ο Άρης από τον Κριό θα σε ευνοήσει, αισθηματικά, για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου προβλέπονται πολλές αλλαγές και θετικές εξελίξεις. Θα έχεις πολύ καλή επικοινωνία με τους συνεργάτες σου. Στα οικονομικά σου θα υπάρχει στασιμότητα και μερικές υποθέσεις δεν θα εξελίσσονται έτσι όπως θέλεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Η κατάσταση στην οικογένεια σε κουράζει, αγαπητέ Παρθένε, γιατί αναλαμβάνεις διαρκώς ξένες ευθύνες. Κάνε μια συζήτηση και προσπάθησε να εξηγήσεις πως δεν αποφάσισες να θυσιάσεις την προσωπική σου ζωή για κανέναν. Ο καθένας οφείλει να αναλάβει τις ευθύνες του και η διαδικασία θα πρέπει να αρχίσει άμεσα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Έχουν παρερμηνευτεί πολλά πράγματα στη σχέση σου. Το καλύτερο θα ήταν να μιλήσεις με το ταίρι σου και να ξεκαθαρίσεις την κατάσταση στα αισθηματικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα τα καταφέρεις πολύ καλά. Ομαδικές συνεργασίες αλλά και καινούργια σχέδια ευνοούνται αυτό το διάστημα. Στα οικονομικά σου, τα έξοδα είναι πάρα πολλά, αλλά με τον προγραμματισμό που έχεις, θα τα καταφέρεις πολύ καλά.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Η κούραση που βιώνεις, αγαπητέ Ζυγέ, έχει ξεπεράσει τα όρια. Τακτοποίησε όσο το δυνατόν πιο σύντομα τα πράγματα, ώστε να σου μείνει χρόνος για δράσεις που θα βελτιώσουν τις συνθήκες της ζωής σου. Ταυτόχρονα φρόντισε τη διατροφή σου και μην αναλώνεσαι σε παράλογες προσπάθειες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, φρόντισε σήμερα να περάσεις καλά με το ταίρι σου και απόφυγε συζητήσεις που αφορούν το παρελθόν. Αν δεν έχεις κάτι ενδιαφέρον στη ζωή σου, κάποια απρόοπτα γεγονότα θα σε κάνουν να νιώσεις πολύ καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μην έχεις ανασφάλειες για τα επαγγελματικά σου. Θα καταφέρεις να ξεπεράσεις οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει. Πιθανές οικονομικές συζητήσεις καλό θα είναι να σε βρουν κατάλληλα προετοιμασμένο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Εντάσεις σε κοινωνικό επίπεδο επιφυλάσσει το πλανητικό σκηνικό για το ζώδιό σου, τις ερχόμενες ημέρες. Μην συμμετάσχεις σε ομαδικές συζητήσεις, απόφυγε κοινές προσπάθειες και συγκεντρώσου σε ό,τι αφορά αποκλειστικά εσένα. Έτσι θα γλιτώσεις παρεξηγήσεις με μακροπρόθεσμες συνέπειες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, είναι απαραίτητο να μιλήσεις και να τονίσεις κάποια πράγματα που δεν σου αρέσουν στη σχέση σου. Έτσι θα νιώσεις πιο ήρεμα και εσύ και το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θετικές εξελίξεις προβλέπονται στα επαγγελματικά σου. Ο δυναμισμός σου σήμερα θα είναι στα ύψη. Τακτοποίησε άμεσα κάποια γραφειοκρατικά και νομικά θέματα που έχουν σχέση με τα οικονομικά σου και σε προβληματίζουν εδώ και καιρό.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Κατά τη διάρκεια μιας μετακίνησης πρόκειται, αγαπητέ Τοξότη, να συναντήσεις κάποιο άτομο από το παρελθόν και η νοσταλγία θα σε κατακλύσει. Μην παρασυρθείς σε παράλογες σκέψεις – αντιθέτως, φρόντισε να είσαι σε επαφή με το σήμερα και τις δυνατότητες που σου προφέρονται. Μην αδικείς τον εαυτό σου με παράλογες ονειροπολήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μερικές φορές το ταίρι σου νιώθει ότι η συμπεριφορά σου το απομακρύνει. Άλλαξε στάση και δείξε τον ρομαντισμό σου. Αν δεν έχεις βρει ακόμη κάτι αξιόλογο, ο Άρης από τον Κριό θα σε ευνοήσει, αισθηματικά, και θα σου χαρίσει τη γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα θα φορτιστείς αρκετά με κάποια επαγγελματικά θέματα που καθυστερούν. Φρόντισε να μην εκνευριστείς, ώστε να μπορέσεις να τα λύσεις. Στα οικονομικά σου, μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και μην πάρεις αποφάσεις που έχουν σχέση με έξοδα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Στο παρελθόν πληγώθηκες και βίωσες την προδοσία – εμπειρίες που σε βασανίζουν ακόμα. Σκέψου όμως πως τα άσχημα πέρασαν πια και νέες καταστάσεις έρχονται που θα σε κάνουν να ξεχάσεις. Μην φοβηθείς τη ζωή και τις ευκαιρίες που θα φέρει. Οι τελευταίες προβλέπονται αρκετές και αξιόλογες, σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου, και θα σου χαρίσουν ικανοποιήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα άσε τους εγωισμούς και μίλα ξεκάθαρα στο ταίρι σου. Αν κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου, θα δεις ότι μετά τα πράγματα θα είναι καλύτερα στα αισθηματικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, τα καταφέρνεις όλα πάρα πολύ καλά. Μείωσε όμως το άγχος, γιατί οι δραστηριότητες θα είναι πάρα πολλές. Στα οικονομικά σου, κάποια θέματα που καθυστερούσαν, να ξέρεις ότι τώρα θα αρχίσουν να προχωρούν. Απόφυγε σήμερα να κάνεις οικονομικές συναλλαγές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Αν καταφέρεις να δεχτείς τους όρους που σε περιορίζουν και συμφωνήσεις με όσα θα σου προταθούν τώρα, η ζωή σου θα μεταμορφωθεί και οι αλλαγές θα είναι πέρα από κάθε πρόβλεψη θετικές. Κάνε την υπέρβαση που θα σε οδηγήσει στην επιτυχία, τώρα που οι πλανήτες βοηθούν κάθε τολμηρή απόφαση του ζωδίου σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Δώσε σήμερα περισσότερη σημασία στον αισθηματικό τομέα και στο ταίρι σου και μην απορροφηθείς τόσο πολύ με τις άλλες δραστηριότητες που έχεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις σε οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να προκύψει. Σήμερα μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Φρόντισε να καλύψεις οικονομικές εκκρεμότητες που έχεις και ειδικότερα με θέματα νόμου.

ΙΧΘΥΣ
Γενικά
Η κατάσταση σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου, βρίσκεται λίγο πριν την ολοκλήρωσή της. Ένα μικρό εμπόδιο θα φέρει καθυστέρηση, αλλά ασήμαντης διάρκειας. Μην υπερβάλεις με υποχρεώσεις και δυναμικές λύσεις τώρα. Μείνε σταθερά στον δρόμο σου και όλα θα τακτοποιηθούν πολύ σύντομα. Νέες προτάσεις θα ακολουθήσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου μπορούν να πάνε πάρα πολύ καλύτερα, αρκεί να διώξεις τις ανασφάλειες που έχεις και να μην τα βάζεις με το ταίρι σου χωρίς λόγο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόφυγε να κάνεις βιαστικές κινήσεις στον επαγγελματικό τομέα. Αν προκύψουν κάποιες συνεργασίες, πρόσεξε τα λόγια και τις πράξεις σου. Στα οικονομικά, θα πρέπει να καλύψεις πολλά κενά και υποχρεώσεις. Μην ‘ανοίξεις’ καινούργια οικονομικά μέτωπα.

Πηγή: oroskopos.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα