Τι είπαν οι τουρίστες για τα Χανιά – Εντυπώσεις και προσδοκίες, από κοντά και τηλεοπτικό συνεργείο | Video

| Video

Οι πρώτοι επισκέπτες έφτασαν στα Χανιά και είναι ήδη στις παραλίες, αν και ο καιρός την Κυριακή δεν προσφερόταν ιδιαίτερα για θάλασσα, αφού φυσούσε αρκετά και δεν έκανε ιδιαίτερη ζέστη. Πρόκειται όμως μονάχα για τις πρώτες μέρες και η ελπίδα όλων είναι να αρχίσει σιγά-σιγά η κίνηση, καθώς η οικονομική ζωή της Κρήτης εξαρτάται από τον τουρισμό.

Όπως δήλωσε στο

zarpanews.gr και την Ευτυχία Πενταράκη ο ξενοδόχος, Γιώργος Ψαθογιαννάκης, φαίνεται ότι υπάρχει διάθεση από πολλούς ανθρώπους και από διάφορες χώρες να έρθουν για διακοπές, πράγμα όμως που πρέπει να αποδειχθεί και στην πράξη. Κάποιοι από τους πρώτους επισκέπτες δήλωσαν ότι αισθάνονται ασφαλείς στη χώρα μας και ότι με υπευθυνότητα, μπορεί κανείς εύκολα να ταξιδέψει.

Την ίδια ώρα, στα Χανιά βρέθηκε και συνεργείο του Star Channel, το οποίο έκανε ρεπορτάζ επίσης για τον τουρισμό, με τον συνάδελφο δημοσιογράφο, Λάμπρο Δεμερτζή, να δηλώνει στο zarpanews.gr πως επέλεξαν τα Χανιά για το ρεπορτάζ, επειδή διαφαίνεται ότι θα υπάρχει εδώ τουριστική κίνηση.

Δείτε τα όλα στο βίντεο παρακάτω:zarpanews.gr

The post Τι είπαν οι τουρίστες για τα Χανιά – Εντυπώσεις και προσδοκίες, από κοντά και τηλεοπτικό συνεργείο | Video appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα