Θρίλερ με τη δολοφονία του 19χρονου στο Μαρούσι – Όλα τα ενδεχόμενα που εξετάζει η Αστυνομία

Ένα πραγματικό θρίλερ εκτυλίσσεται σχετικά με τα αίτια της δολοφονίας ενός 19χρονου στην πλατεία Ηρώων στο Μαρούσι τα ξημερώματα της Κυριακής.

Όλα δείχνουν ότι οι δράστες τον σκότωσαν για ένα κινητό και λίγα ευρώ, καθώς ο 19χρονος αρνήθηκε να τους να δώσει. Ετσι εκείνοι, τον κάρφωσαν στο στήθος και εξαφανίστηκαν.

Οι άνθρωποι, πάντως του τμήματος ανθρωποκτονιών που ερευνούν την υπόθεση εξετάζουν και την εκδοχή το άγριο φονικό να οφείλεται σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Η

18χρονη φίλη του θύματος που ήταν μαζί του την ώρα του φονικού, στην πρώτη κατάθεσή της στους αστυνομικούς είχε υποστηρίξει ότι οι δράστες ήταν τρεις και φορούσαν κουκούλες.

Σύμφωνα με την ίδια πλησίασαν τον 19χρονο, του ζήτησαν το κινητό και τα χρήματά του και όταν αυτός αντιστάθηκε εκείνοι «έβγαλα κάτι και τον χτύπησαν στον θώρακα».

Πλέον η αστυνομία αναζητά τους αυτόπτες μάρτυρες προκειμένου με τη βοήθειά τους να εντοπίσει τους τρεις δράστες που τραυμάτισαν θανάσιμα το 19χρονο αγόρι μπροστά στα μάτια της φίλης του.

Το χρονικό της δολοφονίας

Η ώρα ήταν 05:00 το πρωί. Ο 19χρονος και η φίλη του βρίσκονταν στην πλατεία. Τότε, όπως κατέθεσε η 18χρονη, τους πλησίασαν τρία άτομα. Άγνωστοι. Φορούσαν κουκούλες.

Ζήτησαν από το θύμα το κινητό του και λεφτά. Αλλά εκείνος αρνήθηκε να τους τα δώσει. Τότε, ένας από τους κουκουλοφόρους, έβγαλε από την τσέπη του (μάλλον) σουγιά και τον κάρφωσε στο στήθος του νεαρού!

Αμέσως μετά, τράπηκαν σε φυγή. Τον άφησαν κυριολεκτικά στην μοίρα του! Λίγο αργότερα ο νεαρός, μεταφέρθηκε θανάσιμα τραυματισμένος στο νοσοκομείο ΚΑΤ. Κατά τον ιατροδικαστή, έφερε τουλάχιστον ένα τραύμα στο θώρακα.

Μπροστά το φονικό ήταν κι άλλοι. Άνθρωποι που έτυχε να βρίσκονται στην πλατεία εκείνη την ώρα. Έδωσαν κι εκείνοι κατάθεση στους αστυνομικούς που ερευνούν το αιματηρό περιστατικό.

Φαίνεται πως το πιθανότερο σενάριο είναι η ληστεία. Ωστόσο, η αστυνομία εξετάζει να ερευνά όλα τα ενδεχόμενα. Ελεύθερος Τύπος

Keywords
Τυχαία Θέματα