Θλίψη στην πολιτική σκηνή της Κρήτης – Έφυγε από τη ζωή ο Δημήτρης Γιαννουλάκης

Θλίψη σκόρπισε στην κοινωνία του Ηρακλείου, ο θάνατος του ο γνωστού επιχειρηματίας και ιστορικού στελέχους της ΝΔ,  Δημήτρη Γιαννουλάκη.

Ο Δημήτρης Γιαννουλάκης, είχε σπουδάσει Οικονομικά στην Ανώτατη Βιομηχανική Σχολή Πειραιώς και ήταν επιχειρηματίας στον τομέα των υδραυλικών και μηχανολογικών εξοπλισμών. Παράλληλα, είχε ενεργό δράση με την πολική καθώς ήταν ιστορικό στέλεχος της ΝΔ υπηρετώντας και στη ΝΟΔΕ Ηρακλείου ως πρόεδρος.

Επίσης,

ήταν νομαρχιακός σύμβουλος στο Ηράκλειο αλλά και επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο Περιφερειακό Συμβούλιο Κρήτης.

Την θλίψη του για το θάνατο του και τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του, εκφράζει ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης. Συγκεκριμένα στη δήλωση του ο κ. Αρναουτάκης αναφέρει:

«Με ιδιαίτερη θλίψη πληροφορήθηκα τον θάνατο του Δημήτρη Γιαννουλάκη. Η απώλεια του αφήνει μεγάλο κενό στην κοινωνία του Ηρακλείου, την οποία υπηρέτησε επί πολλά χρόνια από το Νομαρχιακό και Περιφερειακό Συμβούλιο, αλλά και ως επικεφαλής παράταξης του Περιφερειακού συμβουλίου Κρήτης.

Η σπουδαία του διαδρομή στον επιχειρηματικό κλάδο και στην πολιτική αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση. Στη σύζυγο και τα παιδιά του εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια. Ας είναι αιωνία η μνήμη του».

The post Θλίψη στην πολιτική σκηνή της Κρήτης – Έφυγε από τη ζωή ο Δημήτρης Γιαννουλάκης appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα