Θαυμάστε μας! Το χαοτικό έγγραφο του ΕΟΤ για να ανοίξεις μια επιχείρηση σε νησί

Εν έτει 2022 και τη στιγμή που οι κρατικές υπηρεσίες στην πλειοψηφία τους γίνονται πλέον διαδικτυακά, με το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης να διαμηνύει τον εκσυγχρονισμό και τις λειτουργίες του gov.gr, που καλύπτουν πλέον τις ανάγκες των πολιτών εύκολα και γρήγορα, εντύπωση προκαλεί το… χαοτικό έγγραφο που λαμβάνει από τον ΕΟΤ όποιος επιθυμεί να ενημερωθεί σχετικά με το πώς θα πάρει άδεια λειτουργίας εταιρίας ενοικίασης αυτοκινήτων.

Το παρακάτω έγγραφο δόθηκε σε

νησί του Ιονίου και, όχι απλώς δεν παραπέμπει σε επαγγελματικό έντυπο, αλλά δείχνει και πως ο ηλεκτρονικός υπολογιστής είτε λείπει από το γραφείο, είτε πως ορισμένοι επιλέγουν να μην τον χρησιμοποιούν… καθόλου!

Αυτό γιατί, εκτός από την περίπλοκη γραφειοκρατική διαδικασία που περιγράφει, είναι τυπωμένο στραβά, χωρίς δομή, γεμάτο μουτζούρες και χειρόγραφες πρόχειρες σημειώσεις, σβησίματα και γραμμές.

Μολονότι λοιπόν οι κρατικές υπηρεσίες γίνονται πλέον με ένα «κλικ», σε κάποιες περιπτώσεις, φαίνεται πως οι πολίτες χρειάζεται να οπλιστούν με… μεγάλη υπομονή, προκειμένου να εξυπηρετηθούν, αλλά και ένα λεξικό στο χέρι για να καταλάβουν τι πρέπει να κάνουν.

Δείτε το έγγραφο ΕΔΩ.

ieidiseis.gr

The post Θαυμάστε μας! Το χαοτικό έγγραφο του ΕΟΤ για να ανοίξεις μια επιχείρηση σε νησί appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα