Τέλος ο Κουρουμπλής από τον ΣΥΡΙΖΑ μετά το περιστατικό στη Βουλή – Τον διέγραψε από την ΚΟ ο Τσίπρας

Παρελθόν για την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία αποτελεί ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, ύστερα από παρέμβαση του προέδρου και ηγέτη του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξη Τσίπρα.

Λίγο

νωρίτερα, ο Αλ. Τσίπρας είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τη γραμματέα τις κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Όλγα Γεροβασίλη, στην οποίαν έδωσε «τελεσίγραφο» για τον πρώην υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ: Θα ανασκευάσει, ειδάλλως θα διαγραφεί από την κοινοβουλευτική ομάδα μας.

Η τοποθέτηση στην οποίαν προέβη σήμερα (16/12) ο κ. Κουρουμπλής από το βήμα του ελληνικού κοινοβουλίου, προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του κ. Τσίπρα, Ύστερα από το περιστατικό, το οποίο προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων εκ μέρους των βουλευτών του κυβερνώντος κόμματος, αλλά και το τελεσίγραφο από την πλευρά του πρώην πρωθυπουργού, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης προχώρησε στην «καρατόμηση» του βουλευτή.

Η σχετική, επίσημη ανακοίνωση την οποίαν εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία:

Βουλή: Πρόταση μομφής από Τασούλα σε Κουρουμπλή

Τα όσα υποστήριξε και εκτόξευσε από το βήμα της Βουλής ο Παναγώτης Κουρουμπλής έφεραν την αντίδραση του πρόεδρου της Βουλής, Κώστα Τασούλα. Ο πρόεδρος της Βουλής πήρε τον λόγο και προχώρησε στην πρόταση μομφής κατά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για αντικοινοβουλευτική συμπεριφορά.

«Στιγματίζω τον βουλευτή Παναγιώτη Κουρουμπλή με μομφή για αντικοινοβουλευτική συμπεριφορά» δήλωσε ο πρόεδρος της Βουλής προτείνοντας με βάση το άρθρο 80 του Κανονισμού της Βουλής την ποινή κατά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

ieidiseis.gr

The post Τέλος ο Κουρουμπλής από τον ΣΥΡΙΖΑ μετά το περιστατικό στη Βουλή – Τον διέγραψε από την ΚΟ ο Τσίπρας appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα