Τεχνική κολύμβηση ΝΟΧ: Με επιμορφωτικό σεμινάριο έπεσε η αυλαία στα 1α Βενιζέλεια | Photos

Με επιμορφωτικό σεμινάριο που διεξήχθη στην αίθουσα της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων έπεσε την Κυριακή το βράδυ η αυλαία των 1ων διεθνών Βενιζέλειων αγώνων τεχνικής κολύμβησης.

Ομιλητές ήταν οι δύο καταξιωμένοι προπονητές των παγκοσμίων πρωταθλητών που συμμετείχαν στα Βενιζέλεια, οι Ανδρας Βέρεζ και Μπάρτοζ Σμαρούς, οι οποίοι και έδωσαν τα φώτα τους. Επίσης, διάλεξη πραγματοποίησε με την επαγγελματική της ιδιότητα για θέματα αθλητικής διατροφής η Κατερίνα Καλαμαρίδη.

Το σεμινάριο παρακολούθησαν δεκάδες

αθλητές και αθλήτριες από τα σωματεία που πήραν μέρος στους αγώνες, γονείς αθλητών, μέλη της διοίκησης του Ομίλου, ο πρόεδρος της επιτροπής τεχνικής κολύμβησης της παγκόσμιας Ομοσπονδίας και τεχνικός διευθυντής της ΚΟΕ, Αλέξανδρος Ξιάρχος και ο ομοσπονδιακός προπονητής, Γιάννη Καλαϊτζογλίδης.

Όπως τονίζει σε δηλώσεις της η ταμίας του ΝΟ Χανίων, Αμαλία Καγιά: «Στο συνεδριακό χώρο που μας παραχώρησε η Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων διενεργήθηκε εσπερίδα ως τελετή λήξης των 1ων διεθνών Βενιζελείων τεχνικής κολύμβησης με ομιλητές τους προπονητές των παγκόσμιων πρωταθλητών, οι οποίοι μετείχαν στα Βενιζέλεια.

Αθλητές και προπονητές όλων των σωματείων παρακολούθησαν την επιτυχή εκδήλωση στην οποία αναλύθηκαν τεχνικά στοιχεία του αθλήματος, καθώς και θέματα αθλητικής διατροφής απο την προπονήτρια και διατροφολόγο του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου Αθηνών, Κατερίνα Καλαμαρίδη. Ευχαριστούμε θερμά αθλητές και προπονητές για τη συμμετοχή τους και ευχόμαστε του χρόνου να έχουμε τη δυνατότητα να τους υποδεχθούμε ξανά στα 2α Βενιζέλεια. Ευχαριστούμε θερμά επίσης τα μέλη του ΔΣ του ΝΟΧ, την γραμματεία του ΝΟΧ, τους εθελοντές κριτές και τους γονείς των αθλητών του Ομίλου μας, για την αμέριστη συμπαράσταση και βοήθεια που προσέφεραν για την επιτυχή διεξαγωγή των αγώνων μας».

The post Τεχνική κολύμβηση ΝΟΧ: Με επιμορφωτικό σεμινάριο έπεσε η αυλαία στα 1α Βενιζέλεια | Photos| Photos appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τεχνική, ΝΟΧ, 1α Βενιζέλεια | Photos,techniki, noch, 1a venizeleia | Photos